Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 вересня 2020, 18:23

Укргазбанк продає пул активів на 385 мільйонів

Державний Укргазбанк виставив на повторний електронний аукціон OpenMarket 106 лотів загальною сумою понад 385,322 млн грн. За даними держпідприємства «СЕТАМ», до пулу входять нерухомість і земельні ділянки майже по всій Україні.

Укргазбанк виставив пул лотів
Фото: lb.ua

Що продають

Продаж активів Укргазбанку проходить за порядком проведення повторних електронних торгів із закритими ставками. Учасники ставлять закритті цінові пропозиції (особливі ставки), які після завершення аукціону відкриваються. Перемагає учасник, який зробив найбільшу ставку.

Серед представлених на торгах – житлова і комерційна нерухомість у Києві, Луцьку, Черкасах, Рівному, Харкові та ще 24 населених пунктах по всій території країни, а також земельні ділянки.

Читайте також: Укргазбанк виставив на аукціон майно на пів мільярда

Серед пропонованих лотів — квартири, виробничий і торговельно-побутовий комплекси, навіть нежитлові споруди під ресторан, лазню тощо.

Коли пройдуть торги

Все реалізується за зниженими цінами, оскільки це – повторно виставлені лоти.

Торги за зниженими цінами по всіх 106 лотах держбанку відбудуться 15 жовтня 2020 року.

Нагадаємо

  • У серпні Укргазбанк виставив на електронні торги 111 лотів на 500 млн грн. До пулу ввійшли земельні ділянки, приміщення міні-пивзаводу, ресторани, торгово-побутовий комплекс з готельними номерами, будинок культури, багатопоточне КПП та інші не менш цікаві лоти.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися