Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2020, 19:45

Forward Bank підключив технологію 3D Secure для переказів у Forward online

Forward Bank підключив технологію 3D Secure, що забезпечує максимальний рівень безпеки здійснення переказів з карток інших банків в інтернет-банкінгу Forward online.

Відтепер операції з переказу коштів, поповнення депозитів, погашення кредитів з карток інших банків у Forward online підтверджуватимуться 3D Secure – унікальним одноразовим паролем, що надходитиме в sms-повідомленні на фінансовий номер клієнта.

3DS верифікація – це процедура перевірки картки та її власника. Платіжна система формує код 3DS для верифікації автоматично. До цього часу операції переказу коштів з карток інших банків в інтернет-банкінгу Forward online підтверджувались ОТР-паролем (оne time password). Підключення 3D Secure відбувається автоматично за умови підключення послуги SMS-інформування.

Технологія 3D Secure була розроблена компаніями Visa та Mastercard для максимального зниження ризику шахрайства з банківськими картками та онлайн-платежами.

Forward Bank завжди піклується про своїх клієнтів! Банк систематично удосконалює роботу інтернет-банку Forward online для вашого зручного та безпечного користування.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися