Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 вересня 2020, 13:42

Tesla готується до чергового рекорду

У третьому кварталі цього року виробник електрокарів Тесла готується випустити на ринок рекордну кількість машин. Про це стало відомо з листа Ілона Маска до співробітників компанії, повідомляє LBLV, посилаючись на матеріали Reuters. У своєму зверненні він просить їх добре попрацювати, щоб досягти бажаної мети.

В електронному листі до співробітників Ілон Маск написав, що за 10 днів, що залишились до завершення кварталу, потрібно докласти чимало зусиль, щоб побити квартальний рекорд у постачанні машин.

Робота на заводі Тесла у Фрімонті була зупинена з кінця березня до початку травня через карантинні обмеження, введенні урядом США для зниження темпів поширення COVID-19. Заклик керівництва Tesla в кінці кварталу вже став звичним – співробітників не в перший раз просять об'єднатись для швидкого досягнення мети (зростання виробництва і кількості поставок продукції на ринок).

Аналітики, які очікують на підвищення акцій Тесла, прогнозують, що у третьому кварталі виробник електрокарів поставить на ринок 144 тисячі машин. Раніше рекордна кількість випущених електрокарів Tesla за квартал становила 112 тисяч.

Аналітики LBLV нагадують, що в другому кварталі компанія Маска випустила на ринок 90 650 тисяч машин. Показник перевищив прогнози, попри збитки компанії, нанесені тимчасовим зупиненням виробництва через коронавірус.

Яна Баріна, фінансовий аналітик LBLV.com

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися