Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2020, 11:00

Онлайн обмін Приват24 на біткоін — зручна послуга

Поки курс біткоіна танцює в межах 11-12 тис доларів, українці освоюють автоматичний обмінник Приват24 — біткоін в дистанційному режимі.

В Україні ситуація навколо COVID-19 не покращується, а робота друкарського верстата змушує задуматися про вкладення гривні. Користуючись сервісом Auto.cashout.biz зручно здійснити автообмін Приват24 на btc дистанційно.

Безпека обміну криптовалюти

Ставка на онлайн банкінг Приват24 пояснюється тим, що це найбільшиц державний банк України з багатомільйонної цільовою аудиторією. Незважаючи на те, що обмін приват на біткоїн відбувається через третю сторону, остання зобов'язується дотримуватися:

  • Регулярного доступу до інтерфейсу і інструментів для завершення транзакції;
  • Конфіденційність особистих даних (тому від клієнта нічого не потрібно, крім заповнення реквізитів банківської картки);
  • Мінімальний період очікування транзакції за допомогою попередньої прив'язки один до одного двох систем — онлайн-банкінгу і блокчейна;
  • Низьку комісію, накопичувальні бонуси і партнерську програму в рамках довгострокового співробітництва.

Потенційного клієнта від тематичної послуги відокремлюють лише оформлення заявки. Якщо взяти до відома той факт, що ПриватБанк дозволяє дистанційно створити онлайн карту, то вся процедура проходить не більше 10 хвилин. Втім, очікування тут треба сприймати як переваги, тому що функціонери банку і обмінника в цілях безпеки повинні переконатися в справжніх намірах клієнта.

BTC править кріптовалютним світом

У всякому разі, за станом на 2 вересня 2020 року біткоін займає перше місце в списку криптовалют з поточним курсом в 11600 доларів США за 1 монету. У спину йому дихає ефіріум, займаючи другу позицію з ціною в 466 $. Але дуже скоро продукт Віталіка Бутеріна може поступитися Tether — кріптовалютному аналогу USD (тим більше, що зовсім недавно мережу Etherium була перевантажена через спам-транзакції). Це може по-різному позначитися на курсі біткоїна, однак послуга автообмін Приват24 на bitcoin нікуди не дінеться в силу наступних причин:

  • обміном вже користуються десятки тисяч українців;
  • біткоїн незалежно від свого курсу залишиться децентралізованої криптовалютою, що вигідно для дотримання анонімності;
  • BTC — цінний цифровий актив, який в залежності від різних факторів, дорожчає в кілька разів.

Крім того, якщо ви хочете купити usdt за гривні за допомогою банківського переказу — такий напрямок обміну теж є у Auto.cashout.biz.

Нарешті, раз в кілька років команда блокчейн і сторонні функціонери проводять хардфорк, що дозволяє користувачам BTC отримати той обсяг нової криптовалюти, який дорівнює обсягу безпосередньо біткоінів, що зберігаються в гаманцях цільової аудиторії. Саме завляки хардфорку з’явився BCH. Тому автообмін Приват24 на біткоін може допомогти як примножити капітал, так і зберегти його при низхідному тренді. І поки клієнти обмінника задаються питанням, який обсяг використовувати для тієї чи іншої мети, сам сервіс продовжує функціонувати в автоматичному режимі. Це дозволяє зробити автообмін гривня (з будь-якої карти українських банків) на біткоіни в зручний час, не виходячи з дому. Тому, у виграші залишаються всі.

Коментарі - 2

+
+34
marcher145
marcher145
4 вересня 2020, 11:53
#
Так, для новичков в мире интернет-обмена, есть немало сайтов агрегаторов обменников, с помощью их можно обменять по более выгодному курсу
+
0
0541115
0541115
4 вересня 2020, 15:01
#
Только это сначала нужно ПриватБанку пояснить, а то знаю очень много людей кому заблокировали карты потом что продавали или покупали криптовалюты, для привата это расценивается как мошенничеством
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися