Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 вересня 2020, 16:04

Правекс Банк запускає Google Pay

З 1 вересня 2020 року Правекс Банк запускає для своїх клієнтів Google Pay. Відтепер, усі клієнти-держателі платіжних карток Mastercard від Правекс Банку зможуть оплачувати покупки та послуги безконтактно за допомогою смартфона і мобільного NFC-гаманця Google Pay.

Оплата телефоном з додатком Google Pay доступна для власників Android-смартфонів з операційною системою Android 5.0 і вище, що підтримують технологію NFC. Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити додаток Google Pay на смартфон, зареєструвати свій обліковий запис та додати до нього дані карток Mastercard від Правекс Банку. Для проведення безконтактних оплат за допомогою смартфона потрібно ввімкнути технологію NFC на смартфоні та піднести телефон до POS-терміналу, що підтримує безконтактну оплату.

«Безконтактні оплати смартфоном — швидкі та зручні. Вже не потрібно постійно носити з собою гаманець — додайте карту в цифровий гаманець на своєму смартфоні, і вся необхідна інформація і функціонал для оплат завжди буде під рукою. Смартфоном можна спокійно розрахуватися у громадському транспорті, кафе, ресторанах, супермаркетах, на заправках та в інших місцях. Крім того, в Google Pay платіжна інформація надійно захищена за допомогою інноваційних технологій, при оплаті номер вашої картки нікуди не передається. Тепер, наші клієнти зможуть користуватися фінансовими послугами без зайвих зусиль», – зазначив Семен Бабаєв, заступник Голови Правління, керівник Головного управління роздрібного бізнесу Правекс Банку.

Детальніше за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися