Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 серпня 2020, 15:12

Розпочато продаж квартир в будинку №5 ЖК О2 Residencе

25 серпня SAGA Development розпочала продаж квартир в будинку №5 житлового комплексу О2 Residencе, розташованого серед соснового лісу неподалік від станції метро «Бориспільська», на 22-му кілометрі Бориспільського шосе. Вартість квадратного метру – від 20 790 грн.

25 серпня SAGA Development розпочала продаж квартир в будинку №5 житлового комплексу О2 Residencе, розташованого серед соснового лісу неподалік від станції метро «Бориспільська», на 22-му кілометрі Бориспільського шосе.
Фото надано SAGA Development

У будинку № 5 така сама висотність, як і в інших будинків О2 Residencе – 7 поверхів. Всього в будинку буде 48 квартир площею від 36 квадратних метрів. У всіх квартирах передбачено балкони. Серед планувань є як однокімнатні, так і просторі чотири- і навіть п’ятикімнатні, в тому числі дворівневі, помешкання з терасами та видом на ліс.

На території О2 Residencе запроектовано всю необхідну інфраструктуру, щоб мешканці могли здійснювати покупки, відвідувати кафе, ресторан або салон краси, не витрачаючи час на дорогу — їм достатньо пройти 5 хвилин від своєї квартири. На території також знаходитиметься еко-ферма, де можна вирощувати овочі та фрукти.

Коментарі - 1

+
0
MorshinskA
MorshinskA
26 серпня 2020, 16:41
#
Налетай, торопись, покупай...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися