Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 серпня 2020, 19:00

Головне за тиждень: рейтинг стійкості банків та як інвестувати в срібло

Вступаючи на посаду місяць тому, нинішній глава НБУ Кирило Шевченко серед пріоритетів своєї роботи назвав відновлення кредитування і збереження макрофінансової стабільності. Також він пообіцяв не допустити неконтрольованої інфляції і приділяти особливу увагу стабільності гривні.

Чи очікувати сюрпризів по курсу долара та євро найближчим часом (відео)

У цьому випуску «Прямо по курсу» обговорили з нашим фінансовим експертом Олексієм Козирєвим такі питання: Наскільки вирогідна заява Міністра фінансів Сергія Марченка, що немає передумов для курсу 30 грн/$? Чого чекати від золота далі? Що значить для економіки України викуп близько 10% своїх ВВП-варантів? Прогноз курсу на період з 20 по 27 серпня.

Як інвестувати в срібло: 4 доступні способи

Ралі по золоту в 2020 р привернуло увагу широкого кола інвесторів. Однак є ще один метал, який дорожчає навіть активніше за золото — срібло. З початку року котирування металу виросли на 55%, в той час як золото додало трохи більше 31%. В абсолютних значеннях срібло торгується за цінами вище $ 27 за унцію, що є максимумом за останні 7 років.

«Мінфін» підготував рейтинг стійкості банків за другий квартал. Згідно з дослідженням, найвищий індекс лояльності вкладників виявився у банку, який пропонує найнижчі ставки за депозитами.

Інвестиції 2020: як заробити на акціях світових компаній (відео)

В гостях у «Мінфіну» Тарас Гандзій — практикуючий інвестор, лектор «Фрідом Фінанс Україна».

У вівторок ціни на золото продовжили зростати, закрившись вище психологічно важливої ​​позначки $2 тис. І це, як стверджують експерти, ще не межа.

Найближчим часом інтерес іноземців до турецької нерухомості може зрости. Причина — вигідний обмінний курс та успішне подолання коронакризи.

monobank змінить ключові тарифи. Плату за використання кредитного ліміту знизять

З першого вересня monobank змінить ключові тарифи. Про це написав один із співзасновників monobank Олег Гороховський в телеграм-каналі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися