Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 серпня 2020, 17:50

Креді Агріколь вже дев’ятий рік поспіль підтверджує дію сертифікату ISO 9001 в напрямі «автомобільне кредитування»

За результатами третього ресертифікаційного аудиту, що відбувся наприкінці червня 2020 року, Креді Агріколь Банк отримав новий сертифікат ISO 9001:2015 дійсний до 2023 року включно. Загалом Креді Агріколь Банк вже дев’ятий рік поспіль підтверджує дію сертифікату ISO 9001 в напрямі «автомобільне кредитування» за підсумками успішного проходження ресертифікаційних або наглядових аудитів. Наявність такого сертифікату ― гарантія того, що всі процеси автокредитування в банку відповідають вимогам міжнародного стандарту: від обробки кредитної заявки в головному офісі до якості обслуговування клієнтів під час видачі автокредиту у відділеннях.

Перевірку Креді Агріколь Банку проводила французька інспекційно-сертифікаційна компанія Бюро Верітас. Цьогоріч у ній взяли участь підрозділи головного офісу та відділення Центрального та Західного макрорегіонів банку.

«Креді Агріколь Банк – єдиний в Україні банк, який має сертифікат ISO 9001 за напрямом «автомобільне кредитування». Вперше ми отримали сертифікат у 2011 році і відтоді щороку підтверджуємо його дію, постійно поліпшуючи якість обслуговування клієнтів та гарантуючи їм прозорі та чесні умови автомобільного кредитування. Тож не дивно, що понад 60 000 автолюбителів вже обрали нас як надійного партнера, а банк п’ятий рік поспіль отримує першість у номінації «Автокредит» в рейтингу «Фінансового клубу». Все це дає нам можливість вкотре гучно заявити, що Креді Агріколь Банк ― банк № 1 серед автолюбителів!» ― коментує Галина Жукова, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.

Банк вирізняється на ринку автокредитування не лише високими стандартами обслуговування клієнтів, а й соціальною відповідальністю та підтримкою зелених ініціатив. Щороку в рамках проекту «Дерево за автокредит» команда банку висаджує нові дерева від імені клієнтів, які отримали у нас кредит на авто. Для власного корпоративного користування Креді Агріколь Банк купує електромобілі, щоб не шкодити екології під час ділових подорожей. Банк діє щодня в інтересах клієнтів та суспільства!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися