Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 серпня 2020, 8:38

Маск піднявся на четверту сходинку рейтингу найбагатших людей світу — Bloomberg

Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск піднявся на четверте місце рейтингу найбагатших людей світу. Про це повідомляє Bloomberg.

Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск піднявся на четверте місце рейтингу найбагатших людей світу.
Фото: rbc.ru

Ілон Маск піднявся в рейтингу після того як за один день акції Tesla зросли на 11%. Завдяки цьому бізнесмен збільшив свої статки на $ 7,8 млрд.

Загальний статок Маска оцінюється в $ 84,8 млрд.

Бізнесмен потіснив з четвертого місця генерального директора групи компаній Louis Vuitton Moet Hennessy Бернара Арно.

Читайте також: Ілон Маск піднявся в рейтингу найбагатших людей планети

Рейтинг

Перші три рядки рейтингу займають засновник Amazon Джефф Безос, засновник Facebook Марк Цукерберг і глава Microsoft Білл Гейтс.

Нагадаємо

21 липня засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск увійшов до п'ятірки найбагатших людей світу.

Коментарі - 2

+
0
bonv
bonv
18 серпня 2020, 11:11
#
Генеральний директор Tesla Ілон Маск в п'ятницю опублікував пост в Twitter про те, що двухфакторная аутентифікація (2FA) для електромобілів «прикро запізнюється», але, обов'язково з'явиться вже зовсім скоро. Глава компанії не уточнив час, коли новий функціонал, який додає додаткову перевірку особистості власника, буде доступний. Однак запевняє, що ця поліпшена функція захисту від угону знаходиться на етапі «остаточної перевірки».
Згідно з публікацією Маска, двофакторна аутентифікація Tesla буде доступна через SMS і додаток для електромобілів, котра зазвичай вважаються більш надійним і безпечним способом отримання доступу.
Додаток Tesla вже зараз служить ключем для останніх моделей компанії, дозволяючи, серед іншого, віддалене блокування і розблокування автомобіля. Нововведення дозволить посилити захист авто від угону, і такий спосіб буде навіть надійніше будь-якої сигналізації.
Автомобілі Tesla і без нових захисних інновацій вважаються досить захищеними від крадіжок, оскільки вони включають діючу GPS, який дозволяє власникам відстежувати свої автомобілі в будь-якій точці світу. Компанія ввела необхідність введення PIN-коду для своїх автомобілів в 2018 році. Але додавання двофакторної аутентифікації підвищить рівень безпеки для систем безключового доступу Tesla.
+
0
bonv
bonv
18 серпня 2020, 11:14
#
Ввозити електромобілі в Україну стало дешевше.
https://news.finance.ua/ua/news/-/476706/vvozyty-elektromobili-v-ukrayinu-stalo-deshevshe
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися