Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2020, 18:22

Правекс Банк визначив переможців другого етапу акції «Кожен розрахунок — шанс на подарунок»

13 серпня Правекс Банк провів розіграш та визначив переможців другого етапу акції «Кожен розрахунок – шанс на подарунок!» за допомогою генератора випадкових чисел random.org. З кожним переможцем акції зв’яжуться менеджери банку та домовляться про вручення подарункових сертифікатів.

Переможці:

Подарункова картка Фокстрот номіналом 18 000 грн:

Степанов Дмитро Валерійович

Подарункова картка Фокстрот номіналом 5 000 грн:

Єфанов Сергій Олексійович

Литовченко Ігор Володимирович

Голубнича Олена Григорівна

Подарункова картка Фокстрот номіналом 500 грн:

Полякова Юлія Валеріївна

Романенко Тетяна Миколаївна

Голюк Сергій Степанович

Степаненко Віталій Вікторович

Веретельник Олег Васильович

«Вітаємо переможців другого етапу нашої акції «Кожен розрахунок – шанс на подарунок!». За цей час наші клієнти стали більше розраховуватися своєю платіжною карткою. Платіжна картка від банку – це гаманець, який завжди с тобою. А в період карантину — це ще зручний та безпечний спосіб оплати. Акція буде тривати до 1 вересня, тому ще є шанс отримати подарункові сертифікати Фокстрот від Правекс Банку», — зазначив Семен Бабаєв, заступник Голови Правління, керівник Головного управління роздрібного бізнесу Правекс Банку.

Нагадуємо, що залишився ще один місяць проведення акції «Кожен розрахунок – шанс на подарунок!». Учасниками акції можуть стати усі клієнти Правекс Банку, які будуть розраховуватися своїми платіжними картками у магазинах, торговельних мережах, мережі інтернет або через мобільний додаток Pravex online. Кількість проведення транзакцій не обмежена, а кожні 500 грн дають 1 шанс на виграш. Чим більше транзакцій, тим більше шансів отримати призи від банку. Призовий фонд акції складається з сертифікатів Фокстрот номіналом 18 000 грн (1 переможець), 5 000 грн (3 переможця) та 500 грн (5 переможців).

Вітаємо усіх переможців! Наступний розіграш відбудеться у вересні.

Детальна інформація за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися