Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 серпня 2020, 16:10

Liki24 залучила $ 5 мільйонів від Horizon Capital

Українська платформа для пошуку і доставки ліків Liki24 залучила $ 5 млн від Horizon Capital і існуючих інвесторів (TA Ventures, Genesis Investments, iClub і Mission Tech). Загальний обсяг залученого фінансування склав $ 6 млн. Про це AIN.UA повідомили в пресслужбі Genesis.

Українська платформа для пошуку і доставки ліків Liki24 залучила $ 5 млн від Horizon Capital і існуючих інвесторів (TA Ventures, Genesis Investments, iClub і Mission Tech).
Фото: ain.ua

На що підуть гроші

Залучені кошти витратять на розширення бізнесу і вихід на ринок Європи. В першу чергу Liki24 має намір підкорити Польщу, де сервіс вже почав працювати з липня.

«Цей раунд допоможе нам розширити команду, впровадити нашу успішну модель на польському ринку і профінансувати подальшу міжнародну експансію в той час, коли безпечна і швидка доставка медикаментів є критичною для благополуччя суспільства», — прокоментував генеральний директор і засновник Liki24 Антон Аврінський.

Читайте також: В Україні запрацював сервіс доставки ліків Liki24

Що відомо про Liki24

Liki24.com — це платформа, яка об'єднує пропозиції від тисяч аптек і полегшує процес отримання ліків для клієнта.

У Liki24.com є власне ПО, яке інтегрується з ERP-системами аптек, миттєво аналізує ціни і наявність ліків і розробляє оптимальні маршрути для кур'єрів.

Це дозволяє здійснювати швидку доставку набору ліків споживачам за найбільш вигідними цінами.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися