Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 серпня 2020, 10:33

Онлайн-банкінг AP Bank від Агропросперіс Банку для приватних осіб

Агропросперіс Банк запустив онлайн-банкінг для приватних осіб, тож відтепер клієнти банку зможуть управляти своїми заощадженнями та контролювати рух коштів за рахунками без відвідання відділень банку в режимі 24/7. Сервіс доступний у вебверсії на сайті банку та через застосунки для Android та iOS.

Агропросперіс Банк запустив онлайн-банкінг для приватних осіб, тож відтепер клієнти банку зможуть управляти своїми заощадженнями та контролювати рух коштів за рахунками без відвідання відділень банку в режимі 24/7.
Фото надано Агропросперіс Банком

Завдяки онлайн-банкінгу AP Bank клієнти Агропросперіс Банку зможуть:

  • робити перекази між картками та рахунками Агропросперіс Банку та будь-якого іншого банку, а також за довільними реквізитами
  • переглядати актуальний залишок та рух коштів за оформленими продуктами
  • встановлювати ліміти, блокувати чи розблоковувати свої картки
  • дізнаватися вигідні курси обміну валют банку.

Запуск нового функціоналу банкінгу AP Bank з відкриття депозитів онлайн та швидкої оплати комунальних послуг запланований вже на осінь цього року.

Дистанційним обслуговуванням зможуть користуватися клієнти, які є держателями платіжних карток Агропросперіс Банку. Для тих клієнтів, які ще не мають карток, це гарний привід оформити в банку Ощадну картку і отримати не лише доступ до сервісу, а й дохід до 7% річних на залишок за рахунком із вільним доступом до коштів.

Доступ до вебверсії, посилання на застосунки та інформація про онлайн-банкінг розміщені на сайті банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися