Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 серпня 2020, 15:07

Економіка Сінгапуру за квартал скоротилася на майже 43%

Сінгапур повідомив, що його економіка скоротилася більше, ніж очікувалося. У зв’язку із цим країна переглянула свій економічний прогноз на весь 2020 рік. Пише mind з посиланям на CNBC.

Сінгапур повідомив, що його економіка скоротилася більше, ніж очікувалося.
Фото: finversia.ru

Суттєве падіння

За даними Міністерства торгівлі і промисловості, економіка Сінгапуру в II кварталі 2020 року скоротилася на 42,9% в порівнянні з попереднім кварталом в річному вираженні з урахуванням сезонних коливань.

Оновлені дані виявилися гіршими від офіційних попередніх оцінок, опублікованих минулого місяця, і підтвердили, що країна Південно-Східної Азії вступила в технічний спад.

Читайте також: Сінгапур, Нігерія або Пакистан. monobank вийде на нові ринки

За даними міністерства, в річному вираженні валовий внутрішній продукт країни скоротився на 13,2% в кварталі, що закінчився 30 червня. Цей показник є гіршим, ніж попередня оцінка скорочення на 12,6% і на 0,3% в І кварталі.

Нагадаємо

Значна частина економіки Сінгапуру була зупинена на початку квітня, оскільки країна ввела часткове блокування, яку уряд назвав «автоматичним вимикачем», щоб уповільнити поширення коронавірусу.

Деякі з обмежень були зняті з початку червня, що дозволило відновити роботу більшої частини економіки.

Міністерство торгівлі і промисловості переглянуло свій річний прогноз для Сінгапуру, за його даними економічний спад становитиме 5-7% в 2020 році. Раніше прогнозувалось, що ВВП країни впаде на 4-7%.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі«Економіка та коронавірус».

Коментарі - 3

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
11 серпня 2020, 16:37
#
Не слабо, я об этом писал ранее. Даже такие страны сильно задело.
+
0
Bratyshechka
Bratyshechka
11 серпня 2020, 17:30
#
Пандемична Зе влада
+
0
SergS7
SergS7
11 серпня 2020, 18:29
#
І туди клятий Зе добрався?? )
А кажуть клоун, самі вони клоуни, Зе — супермен!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися