Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 серпня 2020, 13:47

15 тижнів ТБ онлайн у подарунок від Ланет.TV: шукай промокод в текст

Дивіться улюблені українські канали онлайн в найкращій якості з багатофункціональним і зручним сервісом ТБ онлайн Ланет.TV

З кожним днем ​​кількість користувачів телебачення онлайн зростає. Підкуповує його доступність і простота реєстрації, адже вам не потрібно докуповувати та налаштовувати обладнання (антени, супутникові тарілки, ресивери та тюнери). Для реєстрації в онлайн ТБ сервісах вам не потрібен майстер, ви можете все зробити самостійно за 5 хвилин. Окрім того, підкуповують численні переваги інтернет-телебачення. Наприклад, не потрібно щотижня купувати ТВ програму, адже майже у всіх сервісах для перегляду телевізора онлайн доступна телепрограма на пару тижнів вперед в електронному варіанті.

Як вибрати відповідний сервіс ТБ онлайн?

Найбільш важливий аспект вибору — зручність використання. Щоб зрозуміти, чи підходить вам той чи інший інтернет ТВ сервіс, важливо протестувати його. Наприклад, тільки до кінця літа сервіс Ланет.TV надає новим користувачам промокод tv_lito. Активувавши його, користувач отримує 75 грн на основний, 75 грн на бонусний рахунок в сервісі. Суми цих коштів достатньо для замовлення пакету /BAZA на 15 тижнів. Промокод надається до 01.09.2020.

Як дивитися ТБ через Інтернет?

Щоб дивитися інтернет-телебачення на комп'ютері, ноутбуці або смартфоні, просто зайдіть на сайт Ланет.TV для отримання дозволу на Вас пакет каналів. Або ж ви можете завантажити та встановити додаток Ланет.TV на ваш телевізор. Варто відзначити, що дивитися ТБ онлайн можна тільки на смарт-телевізорах. Якщо у вас звичайний телевізор, то до нього потрібен буде медіаплеєр на базі Андроїд.

Які основні переваги Ланет.TV?

  1. Трансляція більшості ТВ каналів в HD або Full HD-якості.

  2. Ви можете дивитися канали онлайн, ставити прямий ефір на паузу та перемотувати його на 2 години.

  3. Всім користувачам доступна електронна телепрограма (у верхньому випадаючому меню ви зможете переглядати програму ТБ на два тижні вперед).

  4. Батьківський контроль, бонусна програма, клієнтський сервіс і багато іншого.

Дивитися онлайн СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші можна вже сьогодні, потрібно лише активувати промокод від Ланет.TV і вивчити ТВ програму на найближчий час!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися