Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 серпня 2020, 9:20

Власник «Premier Palace» купує три готелі в Києві та Львові

Антимонопольний комітет України розпочав розгляд заявки на покупку кіпрською компанією «Pumori Enterprises Investments» понад 50% частки в статутному капіталі «Хотел Проперті». Про це повідомляє пресслужба АМКУ.

Що відомо

«Хотел Проперті» володіє готелем «Славутич» і готельним комплексом «Либідь» у Києві.

За даними єдиного держреєстру юросіб, засновником «Хотел Проперті» є кіпрська компанія «Шелтерок Інвестмент», а кінцевим бенефіціаром – Іоанніc Агіцос.

Читайте також: Стало відомо, хто купив «Дніпро». На готель масштабні плани

Також АМКУ розгляне заявку «Pumori Enterprises Investments» на покупку понад 50% акцій туристично-готельного комплексу «Дністер» у Львові. У 2012 році «Pumori» придбала 50,51% акцій «Дністра».

«Pumori Enterprises Investments» володіє 62% акцій готелю «Premier Palace» і 16% готельного комплексу «Русь». Обидва готелі входять в мережу «Premier Hotels and Resorts», яка управляє 18 готелями в 13 містах.

«Pumori Enterprises Investments» пов'язують з російською групою «VS Energy» бізнесменів РФ Євгена Гинера, Михайла Воєводіна, Сергія Шаповалова та члена Ради Федерацій Росії Олександра Бабакова.

У 2017 році «VS Energy» поміняла офіційних бенефіціарів на громадян Латвії, Словаччини та Німеччини. Ці особи вказані в держреєстрі як бенефіціари Східноєвропейської готельної компанії, яка володіє 12,7% акцій готелю «Premier Palace».

Нагадаємо

15 липня Фонд держмайна України (ФДМ) у ході онлайн-аукціону продав київський готель «Дніпро» за 1,1 млрд грн. Стартова ціна об'єкта складала 80,9 млн грн.

Коментарі - 2

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 серпня 2020, 11:22
#
Лезут со всех щелей как тараканы...
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
7 серпня 2020, 11:36
#
Скоро игровые автоматы ставить, готовят базу. Вы думаете зачем в кризис когда выручка отелей  в минус их покупать?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися