Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 серпня 2020, 20:00

Головне за четвер: топ-10 кредитних карт та як заробити на золоті й курсі долара

Банки продовжують активно пропонувати клієнтам кредитні картки з лояльними умовами. «Мінфін» вирішив розібратися в особливостях карткових кредитів та віднайти кредитки з найбільш вигідними умовами.

Мінекономіки оцінило падіння ВВП в першому півріччі в 11%

Мінекономіки оцінило падіння ВВП в квітні-червні в 11%. Про це свідчать дані міністерства в огляді економічної активності за перше півріччя 2020 року.

Золотий серпень: як заробити на курсі долара та рекордній вартості золота (відео)

У сьогоднішньому випуску «Прямо по курсу» обговоримо наступні питання: Що буде з гривнею в серпні? Які чинники будуть впливати на курс? Чи варто купувати золото або фіксувати прибуток і йти? Як підстрахувати себе в період значних валютних коливань і як мінімізувати свої ризики? Прогноз курсу валют на період з 6 по 13 серпня.

Скільки тепер коштує оренда житла у столиці та великих містах

У половині районів Києва вартість довгострокової оренди житла досі нижча від докарантинного рівня. Кімната в столиці зараз обійдеться в 3,5 тис. грн, а однокімнатну квартиру можна орендувати за 9 тис. грн.

Нафтогаз назвав ціну на газ у межах річного тарифу

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» визначила ціну на газ у межах тарифу «Річний». Про це повідомляє сайт компанії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися