Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 серпня 2020, 9:00

Готовий бізнес в Україні та його головний представник Ready Business

Онлайн продажі – це прибутковий бізнес-напрямок, який здатен існувати в будь-яких умовах. Цей факт підтвердила пандемія 2020 року. Поки офлайн магазини поступово закривалися, активно розвивалися торгові майданчики, які працюють в онлайні. Тому зараз багато хто бажає почати працювати в дистанційних продажах. Для тих, хто не хоче або не може проходити весь шлях з нуля, розроблені пакети готового бізнесу. Для прикладу розглянемо компанію Ready Business Назарія Мельника, яка змінила розуміння готового бізнесу в цілому.

Готовий бізнес: що це і наскільки розвинений в Україні?

Готовий онлайн бізнес – це розкручений інтернет-магазин, який здатен принести реальний прибуток у перший день запуску. Його створенням займається компанія, якою реалізується франшиза. Її фахівці виконують весь комплекс робіт:

  • Вибір ніші (товару для реалізації);
  • Пошук постачальників;
  • Створення сторінки під інтернет-магазин;
  • Запуск реклами.

Власнику придбаного бізнесу, тобто інвестору, залишається лише обробляти заявки та отримувати прибуток. Такий формат продажів досить популярний в Європі та Америці. В Україні він тільки набирає обертів. Тут яскравим представником реально працюючих в онлайні франшиз є компанія Ready Business.

Детальніше про Ready Business

Ready Business Назарія Мельника є першою в Україні компанією, яка почала надавати можливість заробляти на готовому бізнесі. Всі продажі ведуться в соціальних мережах. Не потрібно розробляти сайти та забезпечувати їх підтримку.

Свого часу Назарій Мельник не тільки отримав знання та навички від таких людей як Дмитро Ковпак, Тарас Левчик, Олег Кудренко й багатьох інших практиків, а й натрапив на купу шахраїв і аферистів, які «кидали» своїх клієнтів на гроші. Саме завдяки цьому досвіду виникла ідея створення простого та успішного Ready Business.

Досвід бізнесмена показав, що вірним і вічним джерелом доходу може бути тільки продаж товарів, які постійно необхідні споживачам. Такий висновок дозволив фахівцю за 2 роки створити 6 успішних бізнес-проектів і вийти на щомісячний чистий дохід в 1 млн гривень. Це і стало трампліном до створення нового проекту – Ready Business. В його рамках Назар Мельник надає людям, які бажають збільшити свій дохід, можливість зробити це.

Отримання високого прибутку з Ready Business

Франшизи Ready Business ведуть цілі команди експертів. За кожним проектом закріплюється група фахівців, які:

  1. Підбирають товар, який буде гарантовано продаватися;
  2. Налаштовують на обраний товар вже перевірену рекламу;
  3. Знаходять постачальника, який встановлює мінімальну оптову вартість на обраний товар;
  4. Підтримують, надсилають навчальні відеоролики, допомагають розібратися з особливостями роботи з заявками.

Навчальним роликам необхідно приділити особливу увагу. Назарій зараз не веде ніяких «суперкурсів» з онлайн продажів. Він ділиться своїми знаннями, накопиченими під час активної підприємницької діяльності абсолютно безкоштовно. Вони знаходяться у відкритому доступі й доступні для перегляду ще до покупки готового бізнесу. Детальніше за посиланням Ready Business.

Пропозиції української компанії з продажу бізнесу

Сьогодні компанія Ready Business реалізує кілька пакетів франшиз. По кожному з них діє гарантія: Назарій зобов’язаний повернути покупцеві частину вартості бізнесу, якщо чистий прибуток виявиться менше обіцяного. В ситуаціях, коли чистий прибуток менше мінімально гарантованого розміру, компанія Ready Business, окрім повернення коштів, змінює товар і товарну зв’язку в цілому (товар + реклама + постачальник + підтримка), на ту, яка все-таки забезпечить ту кількість замовлень і той чистий прибуток, що відповідає купленому клієнтом пакету.

Що стосується самого заробітку, то він досить вражаючий:

  1. 1 500 гривень за день (пакет за 25 тис. гривень);
  2. 4 500 гривень за день (пакет за 50 тис. гривень);
  3. 13 500 гривень за день (пакет за 120 тис. гривень).

Вище зазначено мінімальний чистий прибуток.

На практиці заробіток людей, які купують готовий бізнес від Ready Business по одному з пакетів, виявляється значно вище. Доказом цього є кейси, які регулярно публікуються Назарієм у форматі інтерв’ю. Завдяки проектам цього бізнесмена вже тисячі українців отримали квиток у нове життя та в рази збільшили свій дохід. Прикладами цього є наступні особистості:

  • Євген Теплюк – 310 000 гривень за 17 днів;
  • Ганна Деда – 2 209 000 гривень за 3 місяці;
  • Олександр Джусупов – 15 000 гривень за 5 днів;
  • Наталя Міркун – 200 000 гривень за 40 днів.

5 причин обрати готовий бізнес від Ready Business

Купівля готового бізнесу – це реальний шанс вийти на абсолютно новий рівень доходів. Головне в цьому питанні – знайти сумлінного та чесного представника франшизи. В Україні таким є проект Ready Business. Компанія зацікавлена ​​в постійному фінансовому зростанні своїх клієнтів, на цю тему є багато відео на їхньому сайті, адже чим більше задоволених клієнтів – тим більше реалізованих готових бізнес-проектів і успішніша компанія. Саме тому вона робить все для того, щоб готовий бізнес приносив інвесторам максимум прибутку та користі.

Якщо ви ще думаєте, а чи варто купувати франшизу від Ready Business, то ось вам 5 аргументів обрати саме цю компанію:

Перевірена якість. Подивіться відеокейси учасників проекту, їх соціальні мережі. Ви можете самостійно переконатися в правдивості зазначеної вище інформації.

Не потрібно проходити весь шлях «з нуля». Вам не доведеться вивчати таргет, пробувати реалізацію кількох товарів, домовлятися з різними постачальниками. Ви зможете детально вивчати сферу онлайн продажів вже в статусі власника успішного магазину.

Реальний прибуток. На відміну від шахраїв, Назарій Мельник впевнений в якості свого продукту й тому надає гарантію за договором на кожний пакет. Якщо не вдасться досягти обіцяного прибутку, компанія поверне частину сплаченої суми та замінить товар на той, який все-таки забезпечить гарантований розмір чистого прибутку.

Швидке повернення інвестицій. Середня окупність пакетів – 10 днів. Вам нема чого переживати через можливість втрати вкладені кошти. У будь-якому випадку інвестовані гроші ви зможете собі повернути.

Економія часу. Ви обробляєте тільки заявки, які надходять. Весь інший час можете витрачати на відпочинок, родину, саморозвиток. Багато клієнтів Назара паралельно з веденням готового бізнесу починають створювати свої проекти, забезпечуючи собі тим самим фундамент для майбутнього.

Створювати свою справу, «набивати власні ґулі», нескінченно перебувати в режимі пошуку – все це, звичайно, додає досвід, але віднімає багато часу. Сьогодні очікувати перший прибуток місяцями просто безглуздо. Сучасний ритм життя вимагає, щоб гроші приходили відразу. У цьому питанні вам і допоможе проект Назарія Мельника.

Ready Business – це перша в Україні чесна компанія, яка надає послуги, пов’язані з отриманням прибутку на практиці. Ніякого обману, накручених відгуків і статистики. Всі дані максимально прозорі та доступні, а прибуток при цьому – реальний і високий. Саме тому спробувати інвестувати у франшизу Ready Business точно варто.

Коментарі - 4

+
+37
AleksandrBank
AleksandrBank
4 серпня 2020, 12:48
#
«Покупка готового бизнеса – это реальный шанс выйти на совершенно новый уровень доходов. Главное в этом вопросе – найти добросовестного и честного представителя франшизы. » - на офиц.сайтах компаний полно франшиз по самым разным направлениям. Ключевое - это сам человек, а не « Ready Business» и его советы. Если Вы сами не готовы пахать и вложить средства и время, никто Вам не поможет.

Эта компания просто посредник, таких много. Готовы заплатить за их улыбку, Ваше дело.
+
+1
SerhiyT
SerhiyT
5 серпня 2020, 21:21
#
Minfin.com.ua, ви б ради цікавості почитали відгуки (людей, які втратили свої гроші) в інтернеті про цей ФОП, який діє під вивіскою «Ready Business», перед розміщенням їхнього рекламного тексту у себе на сайті, щоб вас не звинувачували у посібництві фінансовому щахрайству.
+
+7
AlexZag
AlexZag
6 серпня 2020, 9:59
#
Деньги не пахнут!
+
+22
Kvk1
Kvk1
6 серпня 2020, 12:32
#
Минфин, вы рекламируете мошенника, вы б хоть немного проверяли что вам подсовывают, так скоро до рекламы порнухи доработаетесь, не серьезно это
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися