Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 липня 2020, 9:16

Білл Гейтс назвав головний атрибут успішного підприємця

Існує безліч навичок, необхідних підприємцю для досягнення успіху, але Білл Гейтс упевнений, що найважливішим з них є вміння продавати. Про це пише Inc.com.

«Кожен підприємець повинен бути поєднанням різних навичок», — сказав Гейтс, виступаючи на конференції Salon des Entrepreneurs в 2007 році. Але найголовніший з них — це здатність підприємця «бути продавцем».

Треба «не тільки переконувати клієнтів купувати ваш продукт, але і переконувати людей видавати вам кредит і влаштовуватися на роботу у вашу компанію», — додав засновник Microsoft.

Читайте також: Білл Гейтс розповів, чому коронавірус навчить світ

За його словами, знайти правильну команду, яка зможе рости разом з вами, дуже важливо.

«Ви хочете, щоб навички співробітників були такими, що їх працездатність, навіть коли ви доберетеся до 10 або 50 чоловік в команді, зможе рости разом з компанією», — сказав Гейтс. Якщо вам потрібні «сверхкваліфіковані люди», ви повинні бути дуже переконливі, пояснюючи, чому вони повинні приєднатися до проекту, додав він.

Підприємці помилково вважають, що їх навик продавати потрібен тільки для спілкування з клієнтами, але, за словами Гейтса, «це частина лідерства». Здатність продавати цим людям своє бачення дозволить найняти кращих, а не просто посередніх співробітників, упевнений він.

Читайте також: Білл Гейтс розповів про бізнес-книзі, яку радить друзям і колегам

І справа не тільки в залученні талантів. Гейтс також зазначив, що навичка продавати допоможе швидше знайти банкірів, інвесторів та інших людей, які готові інвестувати у ваші ідеї.

Коментарі - 4

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
28 липня 2020, 11:37
#
Это умение должно быть у всех кто занимается продажами так или иначе, не важно обычный продавец или нач.отд.продаж или комерч.дир.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
28 липня 2020, 18:48
#
Если все сотрудники Микрософт будут только продавать,
то кто же будет писать код для новых продуктов...
+
0
Sinogorn
Sinogorn
28 липня 2020, 23:17
#
А он, разве, говорит за всех? Почитайте более внимательно его слова. А лучше найти их в оригинале и прочитать.))
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
29 липня 2020, 0:30
#
Speaking at the 2007 Salon des Entrepreneurs conference in France, the Microsoft co-founder said that «every entrepreneur needs to be a mix of different skills.» But it was an entrepreneur's ability to «be a salesperson» that might be most important.
«Not just convincing your customers to buy your product, but convincing people to extend credit to you and convincing people to come to work for your company.»

Selling, in other words, is the critical skill for all entrepreneurs. And there's simply no substitute for doing it yourself. Selling is fundamental. It could also mean the difference between success and failure.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися