Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 липня 2020, 8:16

Spotify запустив в Україні нові формати реклами: першими клієнтами стали Uklon і Mastercard

Стримінговий сервіс Spotify запустив рекламу для українського бізнесу. З сервісом вже уклали контракти Ballantine's, Ferrero, Uklon та Mastercard. Про це йдеться в повідомленні сервісу.

Що пропонує сервіс

Сервіс пропонує компаніям різноманітні формати розміщення, які залежать від цілей компанії та способів взаємодії користувачів з платформою. Пропозиція передбачає аудіо-, відео- та банерні формати.

Читайте також: Музичний сервіс Spotify став доступний в Україні

Користувачі можуть знаходити та відтворювати музику на різних пристроях, інтегрувати її з Instagram, Facebook, Samsung, Android TV, Google Maps тощо.

«Складно заперечувати, що популярність стримінгових сервісів зростає з величезною швидкістю. Ми дуже раді, що Uklon став однією з перших компаній-партнерів Spotify в Україні. Впевнені, що це тільки початок», – зауважив маркетинговий директор компанії Uklon Вадим Іщенко.

Коментарі - 2

+
0
zig4free
zig4free
28 липня 2020, 10:12
#
Я ни кому не рекомендую пользоватся Uklon — этот г***сервис — не за что не отвечает.
Уже покатался — был выпившим — заказал такси оплатой картой — водитель попросил заплатить наличкой — я без задней мысли рассчитался наличкой — думал с карты ничего не снимут — когда протрезвел смотрю выписку на карте — оплата такси uklon — звоню в поддержку — ответ мол все классно услуга оказана — а с таксистом пользователь сам должен разбираться.

Uklon *** сервис который ни за, что не отвечает — тупо пылесосит деньги.
+
0
Rabotyahoff
Rabotyahoff
28 липня 2020, 12:15
#
Классика. Но это проблема не одного только уклона.

Например ещё такой вариант с безналом. Таксист отвозит пассажира, но не закрывает поездку, а едет дальше. А закроет поездку когда захочет. В итоге с карты пассажира списывается сумма за значительно большую поездку.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися