Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 липня 2020, 14:30

ARX Life — сім успішних років на ринку страхування життя України

У липні компанія ARX Life святкує своє 7-річчя на страховому ринку України. Основний фокус діяльності – страхування життя в корпоративному сегменті та у сегменті фізичних осіб. За 7 років активної діяльності компанія увійшла до топ-10 найбільших страховиків у страхуванні життя.

Сума зібраних ARX Life премій за 6 місяців 2020 року склала 128,6 млн грн. Сума виплат склала 12,8 млн грн.

Компанія ARX Life у 2019 році показала динамічне зростання в 89%, з абсолютним приростом 83 млн грн, сума валових страхових премій склала 176 млн грн.

В'ячеслав Гавриленко, Генеральний директор компанії «ARX Life» говорить наступне:

«Страхування життя – дуже сучасний і популярний тренд в Європі та США, такі страхові поліси є майже у всіх громадян. Поступово й українці приходять до розуміння того, що їхнє здоров'я і життя нітрохи не менш цінні, ніж будинок і авто. В умовах пандемії питання життя та здоров'я встали особливо гостро, тому і наша реакція була швидкою – ми у рекордно короткий термін створили новий продукт «Антивірус», з покриттям ризику госпіталізації з COVID-19. У наших планах – створення та вдосконалення інших цікавих страхових продуктів, в тому числі й інвестиційних, які дозволять українцям відчувати себе впевненіше у завтрашньому дні».

«Антивірус» – поліс страхування життя, який включає страхування на випадок госпіталізації з пневмонією будь-якого характеру (бактеріальна, атипова, вірусна, в тому числі викликана COVID-19) або передчасного відходу з життя в результаті хвороби. Виплата за ризиком госпіталізації – 10% від страхової суми. Застрахуватися можуть люди у віці від 1 до 59 років, які не хворіють на діабет і не мають злоякісних новоутворень.

Страхова сума вибирається на розсуд клієнта, пропонуються варіанти 25 000, 50 000, 100 000 та 200 000 гривень. Термін дії договору також можна вибирати: 3 місяці, 6 місяців, 12 місяців. Договір почне діяти на 14 день після моменту укладення. Продукт можна придбати онлайн на сайті компанії, без якихось особистих контактів.

З липня 2020 по вересень 2020 року поліс «Антивірус», терміном дії на 3 місяці, отримують у подарунок уcі, хто купує у компанії поліс «Автоцивілка». Подробиці – на сайті компанії .

Як і страхова компанія ARX, cтрахова компанія ARX Life є частиною міжнародного страхового холдингу Fairfax Financial Holdings Limited.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися