Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2020, 14:26

Apple відкладе презентацію iPhone 12 через затримки на виробництві

Компанія Apple може відкласти проведення щорічного осіннього заходу, на якому вона традиційно презентує нові моделі смартфонів iPhone та інших пристроїв, до кінця жовтня. Про це повідомляє японський блог MacOtakara, передає Інтерфакс-Україна.

Компанія Apple може відкласти проведення щорічного осіннього заходу, на якому вона традиційно презентує нові моделі смартфонів iPhone та інших пристроїв, до кінця жовтня.
Фото: ilounge.ua

Коли презентують

Повідомляється, що презентацію змушені перенести через затримки на виробництві, обумовлені пандемією коронавірусу.

За даними ресурсу, у жовтні компанія випустить iPhone 12 з підтримкою мереж 4G. Водночас смартфон, що працює в мережах п'ятого покоління, вийде в листопаді.

Акції Apple впали

Котирування акцій Apple впали на 4,6% за підсумками торгів у четвер на тлі повсюдного розпродажу паперів технологічних компаній.

З початку поточного року капіталізація Apple зросла на 26,5%, в той час як фондовий індекс Standard & Poor's 500 підвищився на 0,2%.

Читайте також: Apple, Facebook, Alphabet. Як придбати акції іноземних компаній

Раніше повідомлялося

  • Співзасновник Apple Стів Возняк подав до суду на YouTube і Google через те, що шахраї використовують його ім'я в своїх матеріалах, а компанії цьому не перешкоджають.
  • Повідомляється, що шахраї використовують зображення та відеозаписи з Возняком для роздачі біткоінів у прямому ефірі. Користувачів переконують відправити криптовалюту на певну адресу, натомість обіцяють надіслати вдвічі більше.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися