Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 липня 2020, 19:15

Головне за вівторок: найкращі картки з кешбеком та чому НБУ може погіршити прогноз ВВП

Банки заохочують клієнтів платити карткою, обіцяючи за це повернути частину витрачених грошей. Зараз майже кожен другий український банк пропонує програму кешбеку. Але така послуга має більше підводних каменів, ніж здається на перший погляд.

Чому створення антикризового фонду ЄС послабило євровалюту

Саміт ЄС, що розтягнувся на чотири дні, замість двох, успішно завершився сьогодні, 21 липня вранці. Лідери Європейського союзу (ЄС) змогли узгодити план порятунку економіки Європи і багаторічний фінансовий план. «Мінфін» розбирався, як відреагують на це рішення фінансові ринки і євровалюта.

В Україні зросла кількість мільйонерів. Мільйон задекларували майже 8 тисяч громадян

За підсумками деклараційної кампанії — 2020 майже 8 тис. осіб задекларували доходи у розмірі понад 1 млн грн. Кількість таких громадян зросла на 3 тис. порівняно з минулим роком.

Гривня може зміцнитися на заяві нового глави НБУ — аналітики

Після деяких коливань курс гривні на тлі заяв глави Нацбанку може скоректуватися вгору і повернеться до позначки 27,6 грн/$. Про це йдеться в коментарі аналітиків Forex Club.

Нацбанк може погіршити прогноз падіння ВВП на 2020 рік мінімум до 6% — банкіри

Нацбанк може погіршити прогноз падіння ВВП України на 2020 рік у липні мінімум до 6% із 5% у квітневому прогнозі. Про це розповіли опитані банкіри.

Ще 13 країн відкрили свої кордони для українців (список)

Для громадян України нині свої кордони вже відкрили повністю або з певними умовами для в’їзду 39 країн. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися