Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 липня 2020, 13:42

Укргазбанк отримав тимчасового голову замість Шевченка

Наглядова рада державного Укргазбанку сьогодні, 17 липня, призначила виконуючим обов’язки керівника банку першого заступника голови правління Андрія Кравця. Про це банк повідомляє в системі розкриття інформації на фондовому ринку НКЦПФР, пише FinClub.

Кирило Шевченко, Андрій Кравець, Укргазбанк, глава правління, Нацбанк, НБУ, державний банк
фото: finbalance.com.ua

Протягом останніх п'яти років (з квітня 2015 року) Андрій Кравець обіймав посаду члена правління, першого заступника голови правління Укргазбанку.

Кадрові перестановки

Рішення прийняте в зв’язку з призначенням голови правління Укргазбанку Кирила Шевченка на пост голови Національного банку України. Від 17 липня Наглядова рада державного банку припинила його повноваження.

Кирило Шевченко очолював держбанк 5 років і 1 місяць. Часткою в статутному капіталі банку не володіє.

Читайте також: Новий голова НБУ. Що буде з інфляцією і курсом гривні (відео)

Як писав «Мінфін», Верховна Рада підтримала призначення Кирила Шевченка головою Нацбанку. Перед голосуванням він розповів депутатам про своє бачення роботи очільника НБУ і політики регулятора.

Що стосується монетарної політики, Кирило Шевченко заявив, що не допустить неконтрольованої інфляції і неконтрольованої емісії.

У Міжнародному валютному фонді побажали успіху новому голові НБУ. «Надважливо, щоби незалежність Національного банку та притаманний регулятору високий рівень професіоналізму були убезпечені і за керівництва нового голови», — ідеться в заяві.

Коментарі - 1

+
0
Leon1978
Leon1978
17 липня 2020, 19:34
#
Бардак такой конкретный а it в Укргазе что это ужас! Не банк а кошмар. Деньги в it не вкладывали все платмли Шевченко. Этот клиент банк деревянный ужас! Теперь будет Бардак в НБУ и во всех банках.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися