Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 липня 2020, 17:32

Правекс Банк визначив переможців першого етапу акції «Кожен розрахунок — шанс на подарунок»

9 липня Правекс Банк провів розіграш та визначив переможців першого етапу акції «Кожен розрахунок – шанс на подарунок». Розіграш відбувся за допомогою random.org. З кожним переможцем акції зв’яжуться менеджери банку та домовляться про зручний час вручення призів.

Переможці:

  • Подарункова картка Фокстрот номіналом 18 000 грн:

Коваль Олександр Юрійович

  • Подарункові картки Фокстрот номіналом 5 000 грн:

Волгіна Ірина Євгенівна

Царук Олександра Анатоліївна

Полонський Андрій Валерійович

  • Подарункові картки Фокстрот номіналом 500 грн:

Басова Ірина Валентинівна

Горобець Микола Петрович

Шимошенко Тетяна Петрівна

Товстоліс Сергій Володимирович

Семененко Євген Анатолійович.

«Завершився перший етап акції «Кожен розрахунок — шанс на подарунок». За червень безготівкові розрахунки по картках наших клієнтів збільшилися на 20%. Наша акція ще триває до вересня, тому більше розраховуйтеся своєю платіжною карткою від Правекс Банку та вигравайте призи!», — зазначив Семен Бабаєв, заступник Голови Правління, начальник Головного управління роздрібного бізнесу Правекс Банку.

Акція «Кожен розрахунок – шанс на подарунок» триває до 1 вересня. Учасниками акції можуть стати усі клієнти банку, які розраховуються платіжними картками Правекс Банку у магазинах, торговельних мережах, мережі інтернет або через мобільний додаток PRAVEX ONLINE. Кількість транзакцій не обмежена, а кожні 500 грн дають 1 шанс на виграш. Кожного місяця розігруються подарункові картки Фокстрот номіналом 18 000 грн (1 преможець), 5 000 грн (3 переможця) та 500 грн (5 переможців).

Детальна інформація про акцію за посиланням

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися