Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 липня 2020, 12:40

Друга погукаєш — 300 гривень маєш

Протягом двох тижнів Moneyveo платить по 300 грн за кожнісінького нового друга, якого ви приведете до сервісу. Приходьте, приводьте і запалюйте це літо разом із Moneyveo! Чим більше друзів отримають кредити за вашим запрошенням, тим крутіша сума з’явиться на вашому рахунку.

Як забрати побільше грошей?

До 23 липня запросіть друга до Moneyveo одним зі способів:

  1. Вкажіть його телефон та/або email в Особистому кабінеті – і другові надійде SMS/email із пропозицією взяти перший кредит у сервісі під 0,01%.
  2. Опублікуйте партнерське посилання на будь-якому онлайн-ресурсі. Воно є в Особистому кабінеті, в розділі «Приведи друга».

Якщо хтось перейде за посиланням або з SMS/email-запрошення та оформить свій перший кредит Smart у Moneyveo, ви отримаєте 300 грн на картку.

Важливо попередити друга

Для оформлення кредиту йому треба увійти в інтернет з IP-адреси, яку раніше не використовували для реєстрації та отримання коштів у Moneyveo. А також перед оформленням заявки друг має  очистити  історію пошуку в браузері.

Майте совість – не мовчіть! Літо летить, а в друзів ремонти, відпустки, подорожі – саме зараз їм дуууже потрібні гроші під 0,01%. А вам потрібно заробити. Бігом до Особистого кабінету за партнерським посиланням – друзі чекають.

Офіційні правила акції тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися