Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 липня 2020, 18:30

Залучайте партнерів і користуйтеся грошима вигідно з Акцією «Овердрафт Партнерський» від Таскомбанку

Усі корпоративні клієнти Таскомбанку, залучивши партнерів до 15 вересня 2020 року, мають можливість отримати акційну процентну ставку (зменшену) за користування овердрафтом. В свою чергу партнери отримають свої переваги – платність (відсотки) на кошти на поточному рахунку.

Таскомбанк пропонує вигідні умови для клієнтів, що кредитуються, та одночасно нараховує відсотки на залишки коштів на поточні рахунки для їх партнерів.

Брати участь в акції можуть нові та діючі клієнти банку, зокрема ті, що вже мають діючий договір овердрафту з банком. Партнери — компанії, які вже мають або ще не мають поточних рахунків у банку. Кількість партнерів на одного клієнта не обмежується, але одна компанія може бути партнером тільки одного клієнта.

Як працює акція?

  • Клієнт інформує банк про бажання користуватися послугою овердрафт до 15 вересня 2020 року.

  • Залучивши своїх партнерів на обслуговування до Таскомбанку (або приєднавши до програми партнерів, які вже мають відкриті рахунки у банку), клієнти мають змогу зменшити свою процентну ставку за користування овердрафтом.

  • Зменшена (акційна) процентна ставка нараховується на суму заборгованості за овердрафтом, яка є меншою або дорівнює розміру залишків на поточних рахунках партнерів, яких він залучив до участі в акції.

  • На решту заборгованості за овердрафтом клієнта, яка непокрита залишками коштів на поточних рахунках партнерів (тобто на різницю між сумою заборгованості за овердрафтом і розміром залишків на поточних рахунках партнерів) нараховується стандартна процента ставка.

  • Умовами акції передбачено також вигідні умови для партнерів — нарахування процентів на залишки коштів на поточних рахунках партнерів

Щоб взяти участь у акції та залучити партнерів, корпоративний клієнт Таскомбанку подає до банку клопотання у довільній формі та укладає додаткову угоду до договору про надання овердрафту.

Більше деталей за тут або у вашого персонального менеджера.

Звертайтеся до контактного центру за телефоном 044 290 97 77 та приєднуйтесь до дружної родини клієнтів Таскомбанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися