Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 липня 2020, 18:20

Глобус Банк запустив нову функцію поповнення карт: все в одному місці

Чудову новину новину повідомила радниця Голови Правління Олена Кортнєва.

«Сталося те, чого всі давно чекали — на українському ринку активно запрацювала міжнародна платіжна система, яка дозволяє клієнту поповнювати будь-яку карту будь-якого українського банку, причому робити це якісно і швидко, без довгих черг», — розповіла вона.

Даний сервіс — надійний спосіб передачі грошей, який не вимагає відвідування одержувачем відділення банку. Сервіс доступний в широкій мережі відділень банків і фінансових компаній — учасників системи «Глобус» в десятках українських міст і сусідніх країнах.

Сума одного поповнення може досягати 30 000 грн. До 5 000 гривень ідентифікація клієнта не потрібна. Для суми понад 5 000 грн необхідний лише паспорт відправника. Захист персональних даних клієнта на найвищому рівні — з гарантією дотримання закону про захист персональних даних.

«Через систему» Глобус «від Глобус Банку доступні грошові перекази з відправкою і виплатою готівкою, з миттєвим зарахування коштів на карту одержувача будь-якого банку України, а також перекази від юридичних осіб на користь фізичних осіб», — пояснила експерт.

Більше про можливості міжнародної платіжної системи «Глобус» тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися