Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 липня 2020, 17:58

Індивідуальні умови кредитування Ломбарда «Центральний»

Сьогодні ломбарди — високотехнологічні фінансові установи, які не поступаються банківським та мікрофінансовим організаціям в обслуговуванні клієнтів. Але у зв’язку із важкою ситуацією у країні, з-за пандемії, усі підприємства змінили свою роботу. Не оминула стороною пандемія і ломбарди. За період карантину були проведені аматорські дослідження по найбільшим ломбардам України, де було виявлено, що ломбард «Центральний», на даний момент, надає гнучкі умови кредитування населенню. Крім основних умов видачі грошей під заставу техніки, золота та іншого майна, вони пропонують також індивідуальні умови. Ломбард надає унікальні умови майже для кожного позичальника.

Якими перевагами володіє Ломбард «Центральний» під час карантину?

Варто зауважити, що навіть під час карантину, відділення ломбарду працюють у звичайному режимі, тільки лише в торгових центрах і на ринках ми були змушені тимчасово закритися, у зв'язку із наказом президента країни. Ми розуміємо усю складність ситуації, в якій опинилися люди, тому навіть якщо клієнт має прострочення по виданому нами кредиту, ми пропонуємо йому реструктуризацію боргу, а кількість днів прострочення обговорюється з кожним індивідуально. Також ломбардом було прийнято рішення зробити так, щоб кожен клієнт міг погасити заборгованість в онлайн режимі. Крім того, з'явилася можливість видачі максимальної суми кредиту на термін до 30 календарних днів, коли інші ломбарди надають такий кредит тільки на 14 днів. Конкурентна процентна ставка при видачі кредиту на 30 днів дає можливість скористатися позикою майже кожному українцеві. Саме тому у нас встановлені хороші взаємини з кожним клієнтом.

Основною перевагою нашого ломбарду є те, що ми можемо видати гроші в найменший проміжок часу, провівши швидку оцінку вашого заставного майна за найвищою ціною. Для того, щоб отримати позику, вам потрібно надати паспорт та ідентифікаційний код. При цьому гроші ви отримаєте в розмірі до 95% від оціночної вартості заставного майна.

Люди, які хочуть отримати кредит в банку, в більшості випадків стикаються з проблемою, коли у них перевіряють кредитну історію, і тому в банку часто відмовляють у видачі кредиту навіть на невеликі грошові суми. Ломбард «Центральний» не звертає увагу на кредитну історію і видає кредити як під заставу великої і дрібної побутової та цифрової техніки, так і золота, торгових приміщень та ін. видів майна. Якщо у вас виникли питання, ви можете зателефонувати на безкоштовну гарячу лінію 0 800 307-773 або ж зайти у найближче відділення ломбарду «Центральний» вашого міста.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися