Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 липня 2020, 16:30

Samsung випадково виклав у мережу зображення майбутнього флагмана

В інтернеті з'явилися зображення, імовірно, майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Їх знайшли на офіційному російському сайті компанії, передає UBR.

В інтернеті з'явилися зображення, імовірно, майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy Note 20 Ultra.
Фото: futurism.com

Що відомо про новинку

Офіційних підтверджень того, що фотографії з пристроєм мідного кольору, які потрапили в мережу, і є новим флагманом Samsung Galaxy Note 20 Ultra, поки немає. 

На зображеннях можна чітко розгледіти риси Galaxy Note з масивом камер і зум-об'єктивом. По дизайну апарат нагадує Samsung Galaxy S20 Ultra, який побачив світ раніше в 2020 році.

Видання The Verge припустило, що той, хто наповнював сайт Samsung, можливо, переплутав файли і випадково виклав зображення майбутнього покоління південнокорейських смартфонів Galaxy Note 20 Ultra.

Є й інші докази підготовки до виходу Galaxy Note 20 Ultra. Відомий блогер Ice Universe написав у Твіттері, що Note 20 буде випущений в мідному кольорі, а дизайн телефону на сайті Samsung збігається з корпусом Note 20 Ultra.

Samsung історично випускав свої телефони Galaxy Note ближче до кінця літа. Тому витік, що з'явилася в липні, має сенс, враховуючи передбачувану серпневу версію телефону.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися