Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2020, 13:16

Payoneer відновила роботу всіх сервісів своїх карток

2 липня 2020 року міжнародна платіжна платформа Payoneer повністю відновила всі сервіси карток Payoneer Prepaid Mastercard. Про це повідомила пресслужба компанії.

Що це значить

Кошти з карток вже можна переводити на банківські рахунки. Крім того, запрацювали сервіси проведення платежів та управління валютами. Раніше у користувачів карт з'явилася можливість зняти готівку в банкоматах (без комісії) і в касах.

Раніше очікувалося, що Payoneer зможуть активувати вищеперелічені функції тільки 6 липня.

Читайте також: Гроші на картах Payoneer доступні. Компанія обіцяє не стягувати комісію за зняття коштів через банкомат

«Ми відреагували на відгуки своїх клієнтів і змогли запустити все. Незабаром ми також надамо нашим клієнтам можливість поповнювати картки. Ми робимо це поетапно і повідомимо, коли дана можливість набуде чинності для вашого облікового запису, тому обов'язково стежте за електронним листом від Payoneer з інформацією», – повідомила в COO Payoneer Керен Леві у своєму відео-зверненні.

Читайте також: Payoneer повернуть заморожені кошти клієнтам

Завершивши аудит і знявши блокування з Wirecard UK, FCA підтвердили: всі кошти держателів карток зберігаються на захищених трастових рахунках в банках 1-го рівня в Великобританії, відповідно до їх вимог та згідно з ліцензією.

FCA продовжує стежити за діяльністю Wirecard і пропонуватиме додаткові вимоги для забезпечення більш високого рівня нагляду.

Передісторія

Ввечері, 26 червня, користувачі карток Payoneer почали масово скаржитися, що втратили доступ до своїх грошей: у них не виходило їх вивести. Як повідомляв AIN.UA, причина проблеми в Payoneer виникла через компанію Wirecard, яку близько тижня тому викрили у підробці звітності та завищення фінанових показників на 1,9 млрд євро.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися