У Києві закладам громадського харчування дозволили приймати гостей усередині приміщень. Про це йдеться в розпорядженні КМДА від 22 червня, пише Уніан.
У Києві ресторанам дозволили приймати гостей усередині приміщень
Правила безпеки
У розпорядженні міститься ряд вимог до роботи закладів громадського харчування, серед яких описані і правила роботи закладів всередині приміщень.
Водночас поки закладам заборонено відкривати дитячі кімнати, проводити банкети (до 10 осіб), готувати їжу на відкритих кухнях і відкривати буфети самообслуговування.
Відвідувачі можуть увійти в заклад лише у супроводі персоналу. Людей з підвищеною температурою або ознаками ГРВІ не будуть пускати в заклад.
Страхування від COVID-19
Установи повинні встановити антисептики, рідке мило, паперові рушники. Проводити вологе прибирання на кухні та літніх майданчиках тощо.
Використані маски й рукавички треба збирати окремо. Всі працівники повинні обслуговувати гостей в масках і рукавичках. Гості повинні бути в масці, коли заходять в заклад і пересуваються по ньому.
Нагадаємо
- За даними МОЗ, у 14 областях України поки не можна послаблювати карантин, оскільки показники захворюваності COVID-19 перевищують граничні норми.
Коментарі - 14
Поэтому при усилении карантина - кабачная сфера первой должна идти на закрытие. Ну или на вынос работать.
Я с этим и не спорю как бы. Я лишь говорю о том что не кабак должен следить за тем одевает дееспособный клиент маску или нет.
Потому что это ответственность клиента, а не кабака.
Если в кабаке сидят клиенты на расстоянии пол метра или зашел клиент без маски — то штраф
Идиотский подход. Но чего от клоунов ждать то? Бармен что, может силой выпхать клиента из зала? Он даже пальцем его тронуть не имеет права.
Ну а пить пиво через маску пока нигде не требуют.
До цього дозволу «правильним» ресторанам і раніше дозволялося…