Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2020, 8:21

Туреччина готова приймати українців без самоізоляції і тестування

Туреччина готова приймати українських туристів з 1 липня без проходження самоізоляції та тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками. Про це в телеграм-каналі написав міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Туреччина готова приймати українських туристів з 1 липня без проходження самоізоляції та тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками.
Фото: poehalisnami.ua

«Під час зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Турецької Республіки в Україні Ягмуром Ахметом Гюльдере турецька сторона підтвердила, що з 1 липня туристи з України зможуть подорожувати літаками до Туреччини без самоізоляції та тестування, лише з дотриманням необхідних вимог безпеки», — написав міністр.

Читайте також: Оголошені умови відпочинку в Туреччині: нові ціни та без шведського столу

За його словами, у разі виявлення підвищеної температури під час температурного скринінгу подорожуючим буде пропонуватись пройти тестування на COVID-19.

Міністр повідомив, що низка авіакомпаній, зокрема, Azur Air Ukraine, SkyUp, Turkish Airlines, Pegasus Airlines та Windrose вже заявили про свою готовність здійснювати регулярні пасажирські рейси з України до Туреччини від початку липня.

Нагадаємо

Раніше повідомлялося, що Туреччина з 15 червня буде приймати українських туристів без обмежень на кордоні, але з тестуванням по прибуттю.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Минулого тижня Кабінет міністрів ухвалив рішенняпро відкриття з 15 червня пунктів пропуску в міжнародних аеропортах України для іноземців.

Нагадаємо, Європейська комісія рекомендувала країнам-членам з 15 червня зняти прикордонний контроль на внутрішніх кордонах ЄС, а також – поступово відкривати кордони ЄС для громадян третіх країн з 1 липня.

Єврокомісія також виклала критерії, за яких будуть скасовані обмеження на подорожі для мешканців країн, які не входять в ЄС, в тому числі для України.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі«Економіка та коронавірус».

Коментарі - 9

+
0
Все буде Україна
Все буде Україна
19 червня 2020, 9:02
#
Тi тупоголовi турки статистики нашоi не бачать? Ох же цi Оглу.
+
0
Італій .
Італій .
19 червня 2020, 10:27
#
Есть хоть кто-то кто верит нашей статистике?
+
+17
Все буде Україна
Все буде Україна
19 червня 2020, 11:43
#
Я не верю,какие то мутки все это...
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
19 червня 2020, 9:06
#
Только маленькая проблема -согласно наших «чудо» постановлений, возвращение во время действия карантина только через самоизоляцию на 15 суток.   ...а также – постепенно открывать границы ЕС для граждан третьих стран с 1 июля... нет ни какого а также  - есть продление карантина до  31 июля и соответственно и ЕС продлит для нас.
+
0
alex859
alex859
19 червня 2020, 10:02
#
Это уже интересно, но в числе первых не полечу, сразу дождусь отзывов, как это работает.
+
0
Олександр Грицкевич
Олександр Грицкевич
19 червня 2020, 12:10
#
Две поправочки:

*украинок
*об этом в инстаграм директах уведомляют сами граждане Турции
+
0
Олександр Грицкевич
Олександр Грицкевич
19 червня 2020, 12:17
#
Ставьте +, если из числа знакомых есть хоть одна девушка, которая вышла замуж за турка или араба.
+
0
Olimpiec
Olimpiec
20 червня 2020, 13:05
#
Плохие у тебя знакомые.
+
0
AlekseyKucher
AlekseyKucher
13 жовтня 2020, 17:16
#
Друзья, но давайте отметим, что Турция «держится» с июля. И сейчас те же правила въезда для украинцев  - источник - https://www.how2go.info/nuzhna-li-viza-v-turtsiyu-pravila-bezvizovyih-puteshestviy-dlya-ukraintsev-i-rossiyan-v-2015/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися