Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 червня 2020, 19:20

Головне за вівторок: готівка на касі, карантинна тисяча та на скільки зросли ціни з початку року

Багато з тих, у кого до 20 березня закінчилися терміни дії депозитів, задалися питанням, що робити далі: зняти гроші, купити валюту, продовжити депозит?

Нацбанк, резерви та транш МВФ: що буде з курсом гривні

Минулий тиждень був не зовсім звичайним на валютному ринку. Зазвичай долар і євро або одночасно дорожчають, або одночасно дешевшають щодо гривні. Цього разу все було не так.

Економіку світу чекає найбільше падіння з часів Другої світової — Світовий банк

Введення масштабних і швидких заходів у зв'язку з пандемією коронавірусу призвели до серйозного скорочення світової економіки. Згідно з прогнозами Світового банку, скорочення може скласти 5,2%. Про це у своєму звіті повідомляє Світовий банк.

Власники карток Приватбанку тепер можуть знімати готівку в касах магазинів

Приватбанк запустив в Україні новий сервіс, який дає змогу отримати готівку під час оплати покупок банківською карткою на касі супермаркетів та інших торгових закладів, без необхідності використовувати банкомати. Про це повідомила пресслужба банку.

Інфляція у річному вимірі сповільнилась до 1,7% — Держстат

У травні 2020 року споживчі ціни порівняно з квітнем зросли на 0,3%, у річному вимірі (до травня 2019 року) інфляція сповільнилась до 1,7%. Про це свідчать дані Держстату.

ОВДП-аукціон: Мінфін залучив до бюджету майже 18 мільярдів

9 червня за підсумками аукціону з розміщення облігацій внутрішньої держпозики (ОВДП) Мінфін залучив до держбюджету 17,8 млрд грн, знизивши ставки дохідності. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися