Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 червня 2020, 17:18

Альфа Страхування: 20 років на страховому ринку України

Страхова компанія «Альфа Страхування» 7 червня 2020 року святкує 20-річчя роботи на страховому ринку України. За роки роботи Альфа Страхування зарекомендувала себе перед клієнтами та партнерами, як компанія з видатним сервісом, яка постійно розвивається та вдосконалюється, рухається в ногу з часом, яка слідкує за інноваційними тенденціями та адаптується під поточні умови та виклики.

Альфа Страхування: 20 років на страховому ринку України

Сьогодні СК «Альфа Страхування» входить в топ–10 лідерів ринку, нам довіряють понад 1 млн клієнтів, регіональні представництва компанії працюють по всій території України, при цьому, сучасний сайт дозволяє здійснити покупки страхових продуктів онлайн.

СК «Альфа Страхування» — універсальна компанія, яка надає послуги захисту інтересів бізнесу корпоративним клієнтам, а також велику кількість страхових програм для фізичних осіб.

Одним із ключових напрямків роботи компанії є експертиза в добровільному медичному страхуванні. Для зручності клієнтів, застрахованих з ДМС, розроблено спеціальний мобільний додаток, де у смартфоні завжди «під рукою» вся необхідна інформація. Крім того, у застрахованих є можливість скористатись повноцінними консультаціями з лікарями онлайн, що особливо актуально в сучасних реаліях.

«Зміна внутрішньокорпоративної культури, створення всередині бізнесу ядра корпоративних інновацій та перебудова бізнес-процесів таким чином, щоб забезпечити «безшовний» клієнтський досвід, не дивлячись на будь-які зовнішні обставини – це ті ключові тренди на світових фінансових ринках і, зокрема, на ринку страхування, на які ми орієнтуємось і втілюємо в життя», — зазначає Ірина Гевель, Голова Правління СК «Альфа Страхування» (Україна).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися