Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 червня 2020, 11:44

EURUSD: покупці протестували рівень 1,12

За повідомленням відділу аналітики компанії Alpari, у вівторок, 2 червня, торги по євро завершилися зростанням. Євро подорожчав до долара на 0,31% (+34 п.), до 1,1169. На американській сесії ціна підвищувалася до 1,1196. Індекс долара (DXY) знизився до 97,43. Попит на ризикові активи виріс, тому що трейдери зосередилися на перспективі відновлення активності бізнесу після коронавирусной пандемії, незважаючи на триваючі масові заворушення в США.

Американський президент Дональд Трамп під час конференц-дзвінка з губернаторами штатів в різкій формі зажадав від них ввести жорсткі заходи для запобігання масових заворушень. Він мобілізував всі доступні цивільні і військові ресурси, щоб покласти край насильству. Якщо губернатори не впораються, він збирається ввести воєнний стан.

На даний момент учасники ринку ігнорують події в США.

Запланована статистика (GMT+3):

  • У 10:55 Німеччина опублікує звіт по ринку праці за травень.
  • В 11:30 у Великобританії вийде індекс ділової активності в секторі послуг Markit за травень.
  • О 17:00 США опублікує індекс ділової активності ISM у секторі послуг за травень, Банк Канади – оголосить рішення по процентній ставці.
  • В 17:30 Міненерго США опублікує звіт по запасах нафти.

Поточна ситуація:

Очікування зростання до 1,1170 виправдалися. Як тільки ослабнув тиск з боку кросів, пара євро/долар піднялася до 1,1196. На торгах в Азії зростання ціни продовжилося до 1,1214.

Сьогодні євро зміцнився до долара на знижених обсягах. Для продовження зростання поганий знак. Ризики, що зросли, скоректуватися до 1,1165. Ціна росте у вигляді пилки. Щоб послабити продавців, покупцям потрібно швидко переміститися до 1,1250. Так як покупці націлилися в 1,1330, то при підтримці кросів вони можуть реалізувати свій план.

Чому найближча мета на 1,1250-1,1260?

Через 1,1250 проходить верхня лінія вилки Ендрюс, 1,1262 – U3. Всі основні валюти торгуються в плюсі. Найменший прибуток показують франк і йена. Євро в кросах дорожчає, крім «австралійця» і «новозеландця». Підтримка є.

На ринку як і раніше присутнє занепокоєння з приводу протестів в США і складних торговельних відносин між США і Китаєм. Невідомо, які Трамп буде приймати рішення. Протестанти відчули свою безкарність за те, що без страху і сорому влаштовують розграбування при світлі дня. Вони трощать все на своєму шляху — магазини, бари, ресторани, галереї. Розписують стіни і вітрини.

У четвер увага інвесторів буде спрямована на засідання ЄЦБ. У п'ятницю вийдуть дані огляду ринку праці в США, безробіття може наблизитися до позначки 20%.

За матеріалами Alpari

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися