Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 червня 2020, 12:32

Через протести в США Google, Sony та Airbnb перенесли проведення заходів

У зв'язку із протестами в США, які почалися після смерті затриманого поліцією Джорджа Флойда, такі корпорації як Соні, Airbnb і Гугл повідомили про перенесення довгоочікуваних заходів, передає LBLV, посилаючись на дані Bloomberg.

Керівництво корпорації Sony повідомило про перенесення дати конференції, на якій планувалось презентувати ігрову приставку PlayStation 5, а також представити нові ігри. Деякі аналітики вважають, що вартість ігрової консолі буде вище попередньої версії, і може досягти 650 доларів. Раніше повідомлялось, що захід відбудеться 4 червня. У компанії зазначили, що зараз не найкращий час для розваг, потрібно сконцентруватися на більш важливих речах.

В Google вирішили перенести презентацію ОС Android 11 для мобільних пристроїв. Її проведення планували на 3 червня. Поки в компанії не готові назвати нову дату презентації та виходу бета-версії Android 11.

Також із відеозверненням мав виступити глава інтернет-сервісу з оренди житла Airbnb. Виконавчий директор компанії Брайан Ческі планував виступ щодо перспектив туризму та подорожей, але прийняв рішення також перенести захід через складну ситуацію в країні. Через наслідки COVID-19 втратили роботу 1900 співробітників Airbnb у всьому світі – близько 25% від всього штату компанії, повідомляє LBLV.

У Сполучених Штатах не припиняються масові протести після смерті афроамериканця, побитого поліцейськими. Джордж Флойд був затриманий за підозрою у використанні фальшивих грошей. У десятках міст введено комендантську годину, залучена Національна гвардія. Протестувальники влаштовують масові заворушення, погроми і підпали будівель.

Віктор Соколов, фінансовий аналітик LBLV.

Джерело: Мінфін