Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2020, 18:42

Українці зможуть літати на відпочинок до Туреччини з 1 липня — МЗС

З 1 липня Туреччина відкриє свої кордони для іноземних туристів, а також відновить регулярні пасажирські перевезення з Україною. Про це повідомляє пресслужба МЗС України.

З 1 липня Туреччина відкриє свої кордони для іноземних туристів, а також відновить регулярні пасажирські перевезення з Україною.
Фото: vsitury.com.ua

Про що домовились країни

«Очільник МЗС Туреччини поінформував про рішення турецької сторони відкрити свої кордони для іноземних туристів та відновити регулярні пасажирські перевезення з Україною з 1 липня поточного року. Він також запевнив, що його країна створить всі необхідні умови для безпечного відпочинку українських громадян влітку», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Польща відновила внутрішні авіарейси

Коли в Україні відновлять авіасполучення

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, внутрішнє авіасполучення, можливо, відкриють раніше 15 червня, зовнішнє — з 15 червня.

Передусім, планують відновити рейси на популярних туристичних напрямах — в Туреччину, Грецію, Кіпр і Грузію.

Аеропорт «Київ» повідомив про відновлення рейсів в ЄС вже з 16 червня.

Читайте також: Україна переходить до наступного етапу ослаблення обмежень. Що запрацювало (інфографіка)

Міністр додав, що точно поки не буде відновлюватися авіасполучення з Італією та Іспанією, враховуючи епідситуацію, яка там є.

За його словами, Україна буде відкривати авіасполучення з країнами за двох умов: перше, якщо країни відкриваються щодо України; друге — епідеміологічна ситуація.

Стежте за цікавими й ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі - 1

+
0
preyvanamor
preyvanamor
2 червня 2020, 0:50
#
Я би до турків НЕ летів навіть, якщо би МЕНІ ПЛАТИЛИ!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися