Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 травня 2020, 16:31

Допомога бізнесу. Приватбанк зрізає кредитні ставки на чверть

Приватбанк з 25 травня суттєво знижує ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину. Антикризові умови фінансування підприємців діятимуть до кінця 2020 року.  Про це йдеться у повідомленні банка.

Приватбанк з 25 травня суттєво знижує ставки за всіма кредитними програмами фінансування юридичних осіб та підприємців, щоб допомогти українському бізнесу подолати наслідки карантину.
Фото: rbc.ua

На які кредити поширується зниження ставок

Зниження кредитних ставок поширюється не лише на нові, а й на всі чинні кредитні угоди з бізнес-клієнтами.

Нові умови фінансування впроваджуються автоматично, для кредитування за зниженими ставками підприємцям не треба заповнювати ніяких заяв чи відвідувати відділення банку.

Читайте також: Карантинні проблеми. В Приватбанку розповіли, чому ріжуть кредитні ліміти

Зниження вартості кредитних ресурсів впроваджується за всіма програмами підтримки малого бізнесу, як за інвестиційними кредитами, так й програмами лізингу та фінансування оборотних коштів, за винятком клієнтів, яким проведено кредитні канікули/реструктуризацію боргу, чи які мають або матимуть прострочену заборгованість.

Докладніше про зниження ставок та про кредитні програми Приватбанку для бізнесу можна дізнатися на сторінці kredit.pb.ua.

Читайте також: Приватбанк надаватиме дешеві кредити для бізнесу

Обрати кредит готівкою

Коментарі - 3

+
0
gastgeber
gastgeber
25 травня 2020, 22:42
#
Депозиты то же подрезали (
+
0
Богдан Перчук
Богдан Перчук
26 травня 2020, 8:55
#
Льется вода на мельницу внутри банковской коррупции. Если снижать ставки юрикам , то надо снижать и физикам. Иначе, например авто, купленное в кредит для личного пользования, за «долю малую» превращается в служебное авто, для использования в «бизнес-целях» и т.п. Не должно быть большой дискриминации (разница 2-3% максимум).
+
+34
Andrey M
Andrey M
26 травня 2020, 10:04
#
Не варто порівнювати кредитна авто для фіз особи т юр особи.
По-перше, для юр осіб кредити практично завжди дешевші, по-друге — часто власники бізнесу купуючи авто для власного користування його і так оформлюють на юр особу, тому що тоді можуть поставити його в валові затрати компанії та економити на податках + по закінченню терміну кредиту чи лізингу — викупити його за копійки по балансовій вартості.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися