Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 травня 2020, 11:50

Цифрова економіка: аналітичний курс для інвестора

Вміння побачити нові тренди ще до їх початку, до того як на них буде звернено загальну увагу і вони увійдуть в наше повсякденне життя — необхідний навик для інвестора. Але бути в числі новаторів готовий далеко не кожен, вони завжди будуть в меншості, адже мало хто готовий брати відповідальність на себе, вивчати і аналізувати велику кількість інформації, перевіряти її, приймати ризики та йти проти більшості. І навіть якщо ви досягаєте успіху в цьому полі, то у відповідь Ви почуєте «тобі просто пощастило».

Сьогодні технології розвиваються з неймовірною швидкістю, хтось цього не помічає і просто пливе за течією, у когось це викликає страх, а хтось бачить в цьому можливості. А до якої категорії належите Ви?

Незалежно від відповіді, рекомендуємо приділити всього 20 хвилин на перегляд нового аналітичного курсу «Цифрова економіка» на YouTube-каналі Finsovetnik, щоб не просто бути в курсі сучасних технологічних й економічних трендів, але і зрозуміти як отримати на цьому вигоду:

Перейти до курсу

Finsovetnik — команда фінансових консультантів, яка інвестує гроші в цифрові технології, а також формує власну спільноту інвесторів. З новинами спільноти Ви можете ознайомитись в Telegram-каналі.

Коментарі - 2

+
+15
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
25 травня 2020, 13:50
#
Вміння побачити те, чого ще немає це уміння не для інвестора, а для гадалки. Інвестор може також мати чуйку, але на відміну від гадалки, чуйка інвестора основана на знаннях. Якщо тренду немає, то його не можна побачити, але можна його спрогнозувати на основі певних предикторів, хоча деякі гуру кажуть про те, що їх наявність це і є початок тренду.
+
0
SergS7
SergS7
26 травня 2020, 11:39
#
95 % предикторів є помилковими, тренду не народжують і приводять до зливу інвестицій. Венчурні інвестори таки да, гадалки. Але прибуток від 5 % вдалих проектів перекриває збитки від невдалих
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися