Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2020, 14:08

Facebook збереже віддалену роботу після пандемії

До 50% співробітників Facebook будуть працювати віддалено вже через п'ять-десять років. Про це в інтерв'ю виданню The Verge розповів глава компанії Марк Цукерберг. Найближчим часом почнеться активний пошук співробітників, готових працювати віддалено.

«Ми будемо самою прогресивною компанією в цьому відношенні. Але ми повинні це робити вдумливо і відповідально. Тим не менш вважаю цілком можливим, щоб у найближчі п'ять-десять років ми зможемо перевести до половини співробітників на те, щоб вони працювали віддалено в постійному режимі»,— заявив він в інтерв'ю.

Читайте також: Співробітники Google, Facebook і інших гігантів будуть працювати з дому до кінця року

Поки ж в компанії підтверджують плани по пошуку 10 тис. інженерних працівників і будівництві трьох хабів в Атланті, Далласі і Денвері, де працюють віддалено співробітники цих районів, які могли б час від часу зустрічатися.

Читайте також: МОЗ надав рекомендації по роботі в офісах після пом'якшення карантину

Нагадаємо

Раніше глава Twitter Джек Дорсі заявив, що його співробітники, якщо захочуть, зможуть працювати з дому «завжди». Пізніше він поширив цю пропозицію і на співробітників Square.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися