Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2020, 11:40

Максимальна конверсія онлайн-оплат? Wellcoinpay допоможе

Сучасні реалії такі, що будь-який бізнес, який бажає розвиватися та залучати все більшу кількість клієнтів, рано чи пізно виходить в онлайн. Для підприємств, що належать до малої або середньої категорії, «вихід в онлайн» передбачає не просто створення інтернет-сторінки, що носить декоративно-інформативну функцію, а розробку окремого робочого сервісу, що дозволяє реалізовувати вироблені товари або послуги в повному обсязі.

Практика показує, що в даній області підприємства малого і середнього бізнесу значно випереджають великі компанії. Це обумовлюється різницею інтересів – якщо великі гравці орієнтовані більшою мірою на оптові продажі і розвиток партнерських мереж, то для менших організацій пріоритетом є комунікація з кінцевим споживачем. Саме тому конверсія у воронці продажів МСБ (малого і середнього бізнесу) стає ключовим показником, що відображає ефективність та адекватність вжитих зусиль.

У зв'язку з цим особливого значення набуває якість пропонованого сервісу, одним з чинників зростання якого є наявність на сервісі адекватної сторінки для прийому оплат. Онлайн-купівля товарів та послуг вже давно стала звичною справою, і кожен потенційний клієнт хоче мати можливість буквально в пару кліків оформити угоду, не витрачаючи час на блукання зайвими сторінками і не побоюючись за збереження особистих даних. Розуміння даного фактора безпосередньо визначає успішність торгового майданчика: більшість власників комерційних сайтів прагнуть організуватися швидкий та зручний прийом онлайн-платежів. Але як саме це зробити? Яка платіжна система краща і вигідніша, а головне – надійніша?

Обрати не так-то просто. Інтернет рясніє оглядами і рекомендаціями, більшість з яких, що не секрет, замовлені самими розробниками, а тому не завжди достовірно відображають всі плюси і мінуси. Можна поспілкуватися зі знайомими, що мають аналогічну успішну практику, але вони є далеко не у всіх. Можна переглянути і спробувати самостійно проаналізувати варіанти, представлені в провідних онлайн-магазинах – і все одно залишаться сумніви, тому як масштаби обігу та витрат на організацію виявляться неспівставними. При цьому потрібно враховувати стрімкі темпи розвитку даного сегменту ринку, що регулярно надає нові форми платіжних систем – від інтернет-банкінгу та віртуальних гаманців до криптовалют. І кожна з них знаходить своїх користувачів, які не хочуть бути обмежені в можливостях, дійшовши до оплати обраного товару або послуги.

Самостійне розширення переліку підтримуваних систем – тупикова гілка розвитку, здатна відібрати значний обсяг тимчасових і грошових ресурсів, і при цьому так і не принести бажаного результату. Розробка, тестування, налагодження, узгодження, технічна підтримка… Це замкнене коло, опинившись в якому, можна перетворити власну діяльність на нескінченний «день бабака», повний постійних проблем з бухгалтерією і звітністю, необхідних переговорів з менеджерами з різних компаній і неминучою оптимізацією кожного платіжного методу.

Тож яку платіжну систему обрати? Щоб можна було активувати і відключати платіжні методи, збирати звіти і контролювати процес всього парою натиснень на потрібні кнопки… Такі варіанти є! Сучасний ринок електронної комерції пропонує оптимальне рішення для малого і середнього бізнесу – агрегатори, які виступають в якості посередників між платіжними системами і онлайн-сервісами, які реалізують свою продукцію в Мережі.

Платіжний агрегатор Wellcoinpay самостійно виконує весь необхідний комплекс операцій – від інтеграції нових платіжних методів і підписання технічних угод до збору аналітичних і фінансових показників, доступ до яких завжди можна отримати в особистому кабінеті користувача. Вибір сервісу дозволяє звести до мінімуму витрати і зусилля:

  • Один партнер;
  • Один договір;
  • Єдиний особистий кабінет і формат звітності.

Wellcoinpay – високотехнологічний процесинговий сервіс з майже десятирічною історією, який встиг завоювати популярність і визнання у партнерів. На сьогоднішній день послугами агрегатора користуються понад п'ятсот представників малого і середнього бізнесу у всьому світу. Підтримка 53 платіжних систем і можливість роботи з 23 валютами забезпечують широке покриття, дозволяючи приймати платежі буквально в один клік.

Перелік переваг, що надаються Wellcoinpay, включає в себе:

  • Простоту первинної заявки на отримання консультації – достатньо вказати e-mail і спосіб звернення до клієнта на сайті сервісу;
  • Можливість отримання мерчант-аккаунта для онлайн-сервісів категорії МСБ;
  • Наявність прогресивного адаптивного модуля для інтернет-еквайрінгу;
  • Надійний процесинг платіжних карток і переказів Visa і MasterCard;
  • Доступність проведення розрахунків за операціями в актуальних криптовалютах;
  • Вигідні тарифи з низькими ставками, які не передбачають додаткових виплат;
  • Можливість персонального налаштування Wellcoinpay під особливості онлайн-сервісу;
  • Підтримка прийому оплат через мобільні пристрої, що працюють на Android і iOS;
  • Використання сучасних технологічних рішень і широкий функціонал.

Приділяючи увагу безпеці і відповідності вимогам ринку, фахівці сервісу пропонують клієнтам безпечне середовище для процесингу карт і платежів, що відповідає технічному стандарту PCI DSS Level 1. Застосування актуальних рішень дозволяє назвати Wellcoinpay однією з найбільш надійних діючих систем, що забезпечує високий рівень захисту від шахрайства і дозволяє своєчасно виявити будь-яку небажану активність, прийнявши необхідні заходи.

Персоналізація налаштувань, пов'язаних з лімітами, географією і формою прийому платежів, захищає бізнес і враховує його специфіку. Програмне забезпечення, використовуване агрегатором Wellcoinpay, дозволяє звести до мінімуму ймовірність помилкових спрацьовувань та своєчасно сповіщати власників сервісу про спроби вчинення несанкціонованих транзакцій, виявляючи фінансові операції з підвищеним ступенем ризику. Крім того, завдяки розробленим алгоритмам, система самостійно оцінює сумлінність і благонадійність потенційного клієнта, виявляючи в історії руху активів підозрілі й сумнівні фінансові операції.

Відповідаючи сучасним стандартам, компанія Wellcoinpay активно застосовує хмарні технології, використовуючи їх не тільки для зберігання інформаційних даних, але і для управління роботою додатків, відповідальних за обробку заявлених транзакцій. Така методика забезпечує можливість стабільної роботи, незалежно від того, які технічні ресурси має клієнт, а також гарантує високу швидкість оновлення програмного забезпечення.

Здійснення онлайн-платежів здійснюється в режимі реального часу. Агрегатор Wellcoinpay миттєво обробляє заявлену транзакцію, не створюючи штучних затримок і не допускаючи збоїв системи. Практика показує, що інтеграція сервісу забезпечує підвищення загальної якості надаваних клієнтською платформою послуг, підвищуючи задоволеність клієнтів. При цьому окремо варто відзначити наявність SOAP та API-інтерфейсів, що забезпечують зручність інтеграції.

Wellcoinpay – універсальна платформа, що забезпечує швидкий і надійний прийом платежів з будь-якої точки світу. Безпека, швидкість і зручність системи дозволяють розширити перелік підтримуваних систем без шкоди якості роботи. Це оптимальне рішення для власників малого і середнього бізнесу, що бажають оптимізувати власний клієнтський сервіс і налаштувати його так, щоб забезпечити максимальну конверсію онлайн-оплат. Подати заявку на підключення вашого проекту, можна на офіційному сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися