Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 травня 2020, 19:40

Головне за вівторок: кращий інтернет-банкінг та які банківські послуги надаватиме Укрпошта

Карантин закрив відділення банків і змусив клієнтів навчитися користуватися послугами онлайн. Процес, який у звичайній обстановці міг би розтягнутися на роки, стиснувся до кількох місяців і навіть тижнів.

Рада має намір дозволити Укрпошті стати банком

Верховна Рада підтримала за основу законопроект, який може дозволити Укрпошті надавати банківські послуги. «За» документ № 2788-д проголосували 232 народних депутати.

Мінфін залучив до бюджету 21 мільярд. Інвесторам пропонували доларові ОВДП

Сьогодні, 19 травня, Міністерство фінансів провело аукціон з розміщення ОВДП. Крім гривневих, розмістили 7-місячні доларові облігації і залучили до бюджету 21,2 млрд гривень.

Після зняття карантину гривня може зміцнитися — аналітики Райффайзен Банку Аваль

Різке зростання курсу долара, яке спостерігалося на готівковому й безготівковому ринках на початку карантину, змінився зниженням. До літа гривня має ще сильніше зміцнитися, прогнозують аналітики Райффазен Банку Аваль.

Стартап проти епідемії

В Україні розвивається порівняно нова індустрія на стику ІТ та медицини — телемедицина. Особливої актуальності вона набула під час пандемії COVID-19. Як запустити сервіс телемедицини і де взяти на це гроші.

У МОЗ назвали дати наступних етапів пом'якшення карантину

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов назвав дати наступних етапів пом'якшення карантину в Україні і перерахував критерії, які будуть враховувати, коли будуть приймати рішення про пом'якшення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися