Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 травня 2020, 19:31

Головне за понеділок: інвестиції в борги, та як працюватимуть дитсадки, спортзали і транспорт з 22 травня

У Міністерстві охорони здоров'я опублікували попередні правила того, як після 22 травня працюватимуть дитячі садочки, готелі, громадський транспорт, а також, як проводити зовнішнє незалежне оцінювання.

Інвестиції у борги: Як заробити більше 20% річних

Часи, коли українські банки були готові платити вкладникам захмарні відсотки, залишилися в минулому. Ставки за ОВДП також впали. Щоб отримувати високий дохід, інвесторам доводиться виходити за межі звичних інструментів і шукати нові варіанти.

Чому не треба «повертати» заробітчан

Уряд намагається зупинити українських заробітчан, які знову хочуть виїхати на роботу в Європу. Володимир Зеленський назвав умови, при яких влада для них відкриє кордони, а прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про плани створити півмільйона робочих місць із зарплатою 6-8 тис. грн.

Американський бізнесмен прогнозує «смерть долара». У що інвестує

Американський бізнесмен Роберт Кійосакі, автор бестселера «Багатий тато, бідний тато», вважає, що некомпетентність ФРС вбиває економіку США. Він розповів, у що інвестує.

Скільки українців отримує зарплату понад 20 тисяч. Дані Держстату

Держстат оприлюднив розподіл кількості штатних працівників за розмірами нарахованої їм заробітної плати, за видами економічної діяльності у березні 2020 року. Зарплату понад 20 тис. гривень отримують 10,3% працівників.

Аналітики очікують зниження курсу долара

На цьому тижні очікується помірне зниження курсу долара до гривні. Про це в коментарі «Мінфіну» повідомив старший аналітик Альпарі Вадим Іосуб.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися