Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 травня 2020, 20:14

Головне за четвер: як працюють веббанкінги українських банків та коли запустять транспорт

«Мінфін» вирішив перевірити, які послуги можна отримати через інтернет-банкінги найбільших фінустанов. І чи можуть клієнти, маючи їх під рукою, дійсно обійтися без відвідування відділення.

Каталог інтернет-банкінгів. Методологія

До каталогу увійшли інтернет-банкінги 28 українських банків, серед яких фінустанови-партнери «Мінфіну», а також всі державні банки. З часом ми плануємо розширювати перелік учасників.

Валютні депозити скоро почнуть дешевшати

За останні два тижні тільки три банки ризикнули знизити депозитні ставки. «Мінфін» порівняв, який дохід пропонують вкладникам банки з депозитним портфелем фізичних осіб до 1 млрд грн.

Без нової програми з МВФ у 2020-2021 рр. Україна має виплатити Фонду $3 млрд

У першому кварталі 2020 р. виплати України на користь МВФ перевищили надходження прямих іноземних інвестицій у вітчизняну економіку. Про фінансові деталі співпраці з Фондом написав голова ради Нацбанку України Богдан Данилишин.

Три етапи. Міністри розробили план виведення транспорту з карантину (інфографіка)

Міністерство інфраструктури та Міністерство охорони здоров'я до кінця тижня узгодять етапи запуску громадського транспорту. Про це в телеграм-каналі написав міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Закон про банки ухвалено. Як це вплине на курс долара й переговори з МВФ — аналітик

Верховна Рада на засіданні 13 травня ухвалила закон про банки — так званий «антиколомойський закон». Тепер жодних великих перешкод для співпраці з МВФ у країни немає. А це означає, що Україна отримає гроші від МВФ. Таку думку висловив аналітик ІГ «Універ» Михайло Федоров.

Приєднуйтесь до вебінару FinUpdate: «Успішний бізнес в онлайн! Перезавантаження»

Запрошуємо вас взяти участь у безкоштовному вебінарі FinUpdate — випуск 5. «Успішний бізнес в онлайн! Перезавантаження». 15 травня в 11:30 ви дізнаєтеся, як вийти в онлайн і розпочати продавати за лічені дні, як побудувати бізнес з нуля.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися