Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 травня 2020, 11:59

Графік роботи банків на травневі свята

Національний банк України оприлюднив графік вихідних днів в банківській системі на травневі свята. Про це йдеться в повідомленні прес-служби регулятора на сторінці у фейсбук.

Банківська система в 2020 році буде працювати згідно з загальним графіком святкових і вихідних днів в Україні.

Графік роботи банків на травневі свята буде відрізнятися від звичного, так як згідно з розпорядженням Кабінету міністром 9 травня – вихідний день.

9 травня припадає на суботу, тому вихідний переноситься на понеділок, 11 травня.

У суботу, 9 травня, у всіх фінансових установах буде вихідний, 10 травня, у неділю – графік роботи вихідного дня.

Коментарі - 1

+
0
Андрей Кул
Андрей Кул
12 квітня 2020, 13:33
#
У меня вот такая ситуация. По кредиту мне нужно платить, до 20ого числа каждый месяц. Как раз в этом году Пасха попала на 19 числа, при этом 20 число тоже считается выходным. Единственный день, когда я могу оплатить — это пятница 17ого. Как раз 17ого у меня зарплата из за этого коновируса у меня нет понимания, будет ли вообще, а если и будут, то вечером — это значит, что они попадут на счет по кредиту лишь 21ого числа, а это уже просрочка. Скажите, согласно рекомендациям НБУ, которые прописаны вот здесь, говорится что — «Національний банк закликає банки до проведення активних комунікацій з клієнтами для інформування про план дій та роз’яснення поточної ситуації. Особливо це стосується безперебійної роботи банківської системи та надання фінансових послуг всім категоріям клієнтів.». Будет ли мой банк насчитывать мне проценты повышенные и штраф, если деньги попадут на кредит не до 20ого числа?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися