Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 травня 2020, 11:12

Результати Агропросперіс Банку за перший квартал 2020 року: розширення мережі відділень та переліку послуг

30 квітня Агропросперіс Банк опублікував офіційну фінансову звітність за перший квартал 2020 року.

За результатами періоду банк суттєво збільшив кредитний та депозитний портфелі: лише за три місяці обсяг строкових вкладів приватних осіб зріс у півтора разу до 259 млн грн, а обсяг фінансування агровиробників склав 682 млн грн, що на чверть більше ніж за підсумками 2019 року.

Важливою і довгоочікуваною подією стало відкриття у березні першого регіонального відділення – у м. Вінниці по вул. Литвиненко-Вольгемут, 1, яке успішно запрацювало навіть в складних умовах карантину і зробило банк ще ближчим до клієнтів з цього регіону.

У 2020 році Агропросперіс Банк продовжив розширювати лінійку послуг і запустив нові програми фінансування купівлі насіння, добрив та засобів захисту рослин з лідерами ринку Ostchem Retail та Syngenta, а також отримав ліцензії на провадження професійної діяльності з торгівлі цінними паперами на фондовому ринку.

«Попри карантинні обмеження та переведення більшості працівників на дистанційну роботу ми активно працювали та успішно завершили квартал. Так само наповнений досягненнями був і квітень: банк заключив ще три партнерські програми для агровиробників, запустив нову версію офіційного вебсайту та фіналізував низку важливих проектів, про які повідомимо вже найближчим часом», – розповів голова правління банку Сергій Щепанський.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.