Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 квітня 2020, 12:07

У Tesla з'явиться свій інтернет-магазин

Виробник електрокарів Tesla буде продавати запчастини до машин онлайн через платформу Taobao, яка належить Alibaba, повідомляє lblv.com, посилаючись на інформацію The Wall Street Journal.

Через онлайн-магазин можна буде придбати автозапчастини та супутні товари вже з 21 квітня. На думку фахівців, це допоможе американській компанії завоювати найбільший автомобільний ринок у світі.

Поки купити машини Tesla через онлайн-магазин не можна, зазначає lblv.com, але ті автолюбителі, які планують покупку автомобіля, можуть запросити тест-драйв.

Перший завод Тесла, який почав роботу за межами Сполучених Штатів, був відкритий в Шанхаї в кінці минулого року.

Минулого місяця автовиробник продав 10 160 машин в Китаї, що перевищує продажі лютого на 261%. Як повідомляє Китайська асоціація легкових автомобілів, це найвищий місячний показник зростання на китайському авторинку.

Tesla, яка обіцяла виробляти 150 тисяч Model 3 на суму 2 млрд доларів, реалізувала близько 30% електрокарів. Як повідомила Грейс Тао, віце-президент Тесла Глобал, виробничі потужності компанії в Шанхаї швидко відновлюються, а продуктивність піднялася вище докарантинного рівня.

У лютому компанія реалізувала близько 3900 машин, порівняно з 2620 автомобілями у січні.

Дмитро Родін, фінансовий аналітик LBLV.com

Джерело: Мінфін