Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 квітня 2020, 12:26

Адміністрація Трампа запросила ще $250 мільярдів на підтримку малого бізнесу

Адміністрація президента США Дональда Трампа запросила у конгресу додатково $250 млрд у вигляді надзвичайної економічної допомоги для малого бізнесу, що страждає від пандемії коронавіруса.

Підтримка малого бізнесу у кризу
Фото: nv.ua

«За вказівкою президента Дональда Трампа я поговорив з (лідером республіканської більшості в сенаті — ред.) Мітчем Макконнеллом, (лідером демократичної меншості в сенаті — ред.) Чаком Шумером, (спікером палати представників — ред) Ненсі Пелосі і (лідером республіканської меншості в палаті представників — ред.) Кевіном Маккарті про забезпечення додаткових $250 мільярдів..., щоб переконатися, що малі підприємства отримають гроші, які їм потрібні!» — написав міністр фінансів США Стівен Мнучин Twitter.

Цього понеділка Трамп також заявив, що на тлі пандемії коронавіруса «серйозно розглядається» другий раунд прямих платежів федерального уряду американцям. Про це повідомив Reuters.

Агентство Bloomberg з посиланням на свої джерела повідомило, що влада США розробляє план повернення економіки до нормального життя.

Передбачається, що обмеження почнуть знімати в першу чергу в малих містах, яких коронавірус зачепив не так сильно.

В кінці березня Трамп підписав закон про фінансову підтримку економіки в розмірі більше $2 трильйонів.

Читайте також: Трамп підписав закон про допомогу економіці на $2,2 трильйона

У рамках цього пакету стимулів влада направила $349 мільярдів на кредити малому бізнесу, які не потрібно повертати, якщо кошти використовуються для виплати зарплати, відсотків за іпотечними кредитами або орендної плати.

Коментарі - 2

+
+15
Kolya1238
Kolya1238
8 квітня 2020, 12:36
#
Станок все стерпит. Тарьте серебро.
+
0
ofindependence
ofindependence
8 квітня 2020, 12:57
#
Мне кажется что нашему шуту 1,2$ американцы кинули еще и помеченными)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися