Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 квітня 2020, 12:42

Страхова компанія Аска забезпечила медичний захист лікарям-волонтерам під час стажування в Італії

Страхова компанія Аска забезпечила медичний захист для перебування за кордоном для 10 українських лікарів-волонтерів, які 04 квітня вилетіли на 17-денне стажування до Італії.

Міністерство охорони здоров’я обрало 10 лікарів-анестезіологів та медичних сестер-анестезисток для гуманітарної місії/стажування в Італії. Всі медичні працівники – є волонтерами з різних регіонів України: Києва, Львова, Чернівців, та Полтави. Медичні працівники проведуть 17 днів в регіоні Ломбардія для перейняття досвіду італійських колег. Після добровільної обсервації, проведеної по поверненню в Україну, медики будуть направлені в різні області нашої країни для подальшої передачі досвід італійців у боротьбі COVID-19.

Завдяки СК Аска українські медичні працівники в разі необхідності зможуть отримати медичне забезпечення під час стажування в Італії. Страховий поліс включає послуги невідкладної амбулаторної та стаціонарної допомоги оплату ліків та інші медичні послуги. Страхова сума складає 30 тис євро на кожну застраховану особу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися