Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 березня 2020, 17:43

Приріст кредитного портфеля банку «Південний» у гривнях із початку року склав 31%

З початку 2020 року гривневий кредитний портфель юридичних осіб банку «Південний» зріс більш ніж на 2,28 млрд грн і становить понад 9,6 млрд грн.

При цьому від початку карантину кредитний портфель банку в усіх валютах збільшився на 12 %, або 1 млрд грн.

«Сьогодні це один із найкращих показників у системі. Окрім того, динаміка приросту нашого кредитного портфеля в поточному році є істотно вищою за показники аналогічного періоду минулого року. Ми зменшили на 11 % наш кредитний портфель у валюті, але значно збільшили його у гривнях. Це запланований результат, у кризових ситуаціях це абсолютно правильне рішення, спрямоване на мінімізацію ризиків», – пояснив директор департаменту корпоративного бізнесу банку «Південний» Олександр Матюшенко.

Банк «Південний» пропонує індивідуальний підхід до розгляду кожного окремого проєкту та розробив для клієнтів малого та середнього бізнесу низку кредитних програм: для фінансування поточної діяльності, інвестицій у розвиток бізнесу, у тому числі рефінансування вже понесених інвестиційних витрат, придбання обладнання, спецтехніки, транспортних засобів, а також спеціальні програми для аграріїв.

Банк нагадує, що для підтримки клієнтів малого та середнього бізнесу під час карантину було запроваджено низку заходів.

Щоб дізнатися подробиці, звертайтесь до чат-бота або в Центр клієнтської підтримки, який працює в режимі 24/7.

Користуйтеся банківськими послугами дистанційно за допомогою інтернет-банкінгу «Клієнт-Банк» для бізнесу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися